Bücür Filmi Konusu Nedir?

Yerli komedi filmlerinden Bücür'ün konusu ve oyuncu kadrosu internette en çok aratılan konular arasına girdi. Peki Bücür filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

03.02.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-17:20) Bücür Filmi Konusu Nedir?

Bücür filmi, Ümit Kırca tarafından yönetiliyor ve senaryosu da Yaşar Arak ve Ömer Müfit Pınar tarafından kaleme  alınmıştır. Filmin yapımcılığını Necati Akpınar ve BKM üstleniyor. Peki Bücür filmi konusu nedir? 

BÜCÜR FİLMİ KONUSU NE?

Genç yeteneklerden Berat Efe Parlar tarafından canlandırılan Umut karakteri çok zeki bir çocuktur ve bütün zamanını bilgisayar başında geçirmektedir. Umut annesini hiç görmemiştir ve onun kim olduğunu öğrenmek ister. 10 yaşına gelmeden önce Umut annesini bulmaya karar verir. İnternet ve teknolojiden yardım alarak annesini bulmaya çalışan Umut uzun uğraşlar sonucunda annesinin bir izine rastlar. Ancak bu ize İstanbul'da rastlar ve İstanbul'a gitmeye karar verir. Bilmediği bir şehirde başına bir sürü iş gelir.  Tesadüfen Özge karakteri ile karşılaşır. Annesini 3 gün içinde bulmak zorunda olan Umut, Özge ile başlarını belaya sokar. Bitmeyecek gibi görünen bir curcuna başlar. 

BÜCÜR FİLMİ OYUNCULARI

Berat Efe Parlar 

Seren Şirince 

Seçkin Özdemir 

Taner Barlas 

Durul Bazan 

Hamdi Kahraman 

Ali Rıza Tanyeli

Ümit Erdim 

Dolunay Soysert


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal