The Batman Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Vizyona girmesi merakla beklenen The Batman filmi ne zaman vizyona girecek? The Batman filmi neden ertelendi?

03.02.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-16:06) The Batman Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Robert Pattinson'un başrolünde yer aldığı The Batman filmi hayranları tarafından merakla bekleniyor. The Batman filmi ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilen sorular haberimizde...

Filmi, Batman’in yaratıcısı ve bütün haklarına sahip olan DC Comics üstleniyor. The Batman, doğduğu ve büyüdüğü şehir olan Gotham’a adalet getiren kahraman Bruce Wayne’in son filminde yine kahramanlık hikayesi anlatılacak. Filmin ilk belirlenen vizyon tarihi  25 Haziran 2021'idi. Ancak geçen yıl başlayan ve bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle vizyon tarihi değişti. Batman, Amerika'da 4 Mart 2022 yılında vizyona girecek. 

THE BATMAN FİLMİ KONUSU

Film, Bruce Wayne’in Batman olmasından sonraki ikinci senesine odaklanacak. Christopter Nolan’ın yönetmenliği yaptığı Batman serisinin ikinci filminde konu edilmiş olan Joker karakterinin The Batman filminde de yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Heath Leadger’ın ölümü sebebiyle The Batman filminde Joker diye birinin olmayacağı düşünülüyor. Filmin yayınlanan fragmanı hariç filmin konusuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal