Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Sabırlı olmamız gerekiyor

Real Madrid'in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in süre almaması hakkında "Ona karşı daha sabırlı olmamız gerekiyor. Onun zamanı gelecek" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

01.03.2024-19:25 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-19:25)

İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışı iyiden iyiye kızıştı. Lider Real Madrid’in yarın deplasmanda karşılaşacağı Valencia maçı öncesi İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, son oynanan Sevilla maçında süre alamayan Arda Güler hakkında açıklamada bulundu.

“Zamanı gelecek”

"Az süre almasında sürekli söylediğiniz sabır neye bağlı?" şeklindeki soruya Ancelotti "Bu daha çok maç içindeki koşullara bağlı. Çünkü onun gibi genç bir oyuncunun kendini ileriye taşıması için kesinlikle oynaması ve kalitesini göstermesi gerektiğine inanıyorum. Ancak bu, takımın ve kulübün futbolcularından çok talepkar olmasıyla biraz çelişiyor. Arda Güler'in gelişmek için oynamaya ihtiyacı olduğunu anlıyorum ama bazen, bu takımın çıkarlarıyla örtüşmüyor. Ona karşı daha sabırlı olmamız gerekiyor. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Arda'nın zamanı gelecek" cevabını verdi.

Bellingham sahada olacak

Öte yandan Carlo Ancelotti, Girona maçında sakatlanan takımın en skoreri konumunda olan Jude Bellingham’ın Valencia maçında forma giyebileceğini söyledi. Ancelotti açıklamasında, "Jude Bellingham yarın forma giyecek. Oynamak için hazır" dedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal