Arda Güler şehir efsanesine döndü! Real Madrid’de ne zaman forma giyecek?

Milli yıldız Arda Güler’in Real Madrid de top koşturmaya devam ederken, ünlü teknik direktör Ancelotti’den futbolseverlere önemli bir çağrı geldi. Güler’in, ilk 11'de sahaya çıkması ya da daha fazla süre alması için sabırlı olunması gerektiği yönündeki görüşünü yineledi.

24.02.2024-16:16 - (Son Güncelleme: 24.02.2024-17:42)

Maç öncesi İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftasında yarın sahasında Sevilla'ya karşı oynayacak Real Madrid'de İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti basın toplantısı düzenledi.

‘‘Sabırlı olmak gerek!’’

Türkiye’de başarılarıyla gururlandıran Arda Güler, bu sezon LaLiga'da sadece 3 maçta ve toplamda 25 dakika süre aldı."Neden sahada daha fazla süre alamadığı" sorulan Ancelotti, "Bu diğer futbolcularla rekabetle ilgili bir mesele. Çok genç ve sabırlı olmak gerek. Ama maça baştan itibaren başlayabilecek bir seviyede" şeklinde yanıtladı.

Arda Güler Real Madrid

Antonio Rüdiger forma alacak!

Ancelotti, Sevilla karşısındaki ilk 11'i henüz belirlemediğini söyledi. Real Madrid'te yarınki maç öncesi Juse Bellingham ve Joselu'nun sakatlıkları bulunurken, sakatlıktan çıkan defans oyuncusu Antonio Rüdiger'in Sevilla'ya karşı forma giyeceği açıklandı. La Liga'da 62 puanla lider durumda olan Real Madrid'i 56 puanla Girona takip ediyor. Sevilla ise 24 puanla 15. sırada yer alıyor.

 


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal