Canlı yayında dargın çiftleri barıştırmak için yalın ayak koşan Esra Erol sosyal medyada olay oldu

Ünlü sunucu Esra Erol'un canlı yayındaki koşturma anları sosyal medyada çok konuşuldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

30.04.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-10:26)

Ekranların sevilen programları arasında yer alan Esra Erol'da önceki gün inanılmaz anlar yaşandı. Geçtiğimiz hafta ekrana damgasını vuran şiddet olayları magazin gündemine bomba gibi düşerken, bu kez de ünlü sunucu Erol'un dargın çiftleri barıştırmak için gösterdiği yoğun çaba olay oldu. Ünlü sunucunun programına konuk olarak giden 60 yaşındaki Melahat Bağ, 45 yılı geride bıraktığı eşinin kendisini ihanetle suçladığını belirtti. Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayan Bağ zorlu yaşamını anlatarak; ''Merdiven silerek hayatıma devam ediyorum. Zor şartlarda çalışıyorum bu yaşımda kocam beni ona ihanet etmekle suçluyor'' diyerek isyanını dile getirdi. 

Esra Erol canlı yayında koştu

Konuğu canlı yayında zor anlar yaşadı

Programa gelen fakat ekranlara çıkmak istemeyen Ramazan Bağ ise stüdyonun kapısında bekledi. Eşi Melahat Bağ ise ihanetle suçlandığı için ''Benimle ya boşansın, ya da benden özür dilesin '' dedi. Ramazan Bağ'ın stüdyonun girişinde gören güzel sunucu Esra Erol ise yalın ayak bir şekilde Bağ'ın yanına koştu. Konuğun içeri girmesi için yoğun çaba sarf eden Erol'un aksine Ramazan Bağ ise canlı yayında zor anlar yaşadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal