Esra Erol'un sunucusu olduğu programda dehşet anlar! İhanet yüzünden karısıyla boşanan Adil canlı yayında Nurgül'ü boğazladı

Ünlü sunucu Esra Erol'un canlı yayınında yaşanan arbede televizyon ekranlarına damgasını vurdu. İşte o detaylar...

21.04.2022-14:54 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-15:03)

Ekranların en sevilen sunucuları arasında yer alan Esra Erol, uzun yıllardır sunduğu programlarla isminden başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında programın izleyicileri ve hayranlarıyla buluşuyor. Problemleri çözen ünlü sunucu, bu kez ihanet nedeniyle programa gelen Adil ve Nurgül'ü ele aldı. Yıllardır eşinin ihanetine uğradığını söyleyen Nurgül, Esra Erol'a başvurarak boşanmak istediğini dile getirdi. Canlı yayında yüzleşen ve tek celsede boşanan çift, son bir kez daha karşı karşıya geldi. Bundan sonra hayatlarına nasıl devam edeceklerini söyleyen ikiliden Nurgül'ün söylediği bir söz eski eşi Adil'i çileden çıkardı.

Adil Nurgül'e saldırdı 

Öfkeli adamı set ekipleri güçlükle ayırdı

İhanet iddiaları nedeniyle yollarını ayıran Nurgül ve Adil ikilisinden canlı yayında Nurgül'ün söylediği bir söz eski eşi Adil'i çileden çıkardı. Adil'in; ''Eski eşinle evliyken başka adamlara çıplak fotoğraf göndermişsin'' sözü karşısında sakin kalamayan Nurgül eski eşinin yasak aşkıyla ilgili bir şeyler söyleyince Adil canlı yayında Nurgül'ün boğazına yapıştı. Eski eşini canlı yayında darp eden ve boğazına yapışarak yere düşüren Adil'i set ekibi güçlükle ayırdı. Hayrete düşüren o görüntüler esnasında program reklam arasına girdi. Program sonrası ayrı bir odaya alınan Adil'in eski karısı Nurgül ise; ''Annem benim saldırıya uğradığımı gördü. Ben darp raporu alacağım. İlk eşim 18 yaşıma girmeden beni kaçırdı hayatımı mahvetti. Sonra Adil benim hayatımı mahvederek milyonların önünde bana saldırdı'' ifadelerini kullandı. Bu görüntüler sonrası hayrete düşen avukat Hülya Kuran ise Adil'in eski eşinden özür dilemesini talep etti. Eski eşinden özür dilemeyeceğini söylemesinin ardından sinirlenen ünlü avukat ise Nurgül'ün şikayetçi olması için her şeyi yapacağını söyleyerek gerginliği sonlandırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal