Hande Ertekin kimdir, kaç yaşında? Hakan Peker'in yeni sevgilisi Hande Ertekin hakkında bilgiler

90'lı yıllarda fırtına gibi esen Hakan Peker, geçtiğimiz gün yeni sevgilisi Hande Ertekin ile Nişantaşı'nda bulunan bir AVM'de magazincilerin objektiflerine yakalandı. Peker'in kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi ile görüntülenmesi sonrası adının Hande Ertekin olduğu öğrenilen Hakan Peker'in yeni sevgilisinin kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte, Hakan Peker'in yeni sevgilisi Hande Ertekin hakkında bilgiler

21.04.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-13:35) Hande Ertekin kimdir, kaç yaşında? Hakan Peker'in yeni sevgilisi Hande Ertekin hakkında bilgiler

Türk Pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan ve 90'lı yıllarda müzik piyasasında fırtına gibi esen Hakan Peker'in uzun süredir olan yalnızlığını bir kenara bıraktığı ve hayatına yeni bir aşk aldığı ortaya çıktı.

Hakan Peker'in yeni sevgilisi Hande Ertekin

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaki bir AVM'de genç bir kızla sarmaş dolaş görüntülenen Hakan Peker'in yanındaki genç kadının sevgilisi Hande Ertekin olduğu öğrenildi. 

hakan peker

Hakan Peker'in kendisinden 19 yaş küçük olduğu sevgilisiyle yeni bir aşka başlaması hayranlarını oldukça fazla sevindirirken, Hande Ertekin'in kim olduğu yine magazin severler tarafından merak edilmeye başlandı.

Hande Ertekin kimdir, kaç yaşında

Hande Ertekin kimdir, kaç yaşında?

1980'de yılında İstanbul'da doğan Hande Ertekin, 200 yılında Trakya Üniversitesi'nin radyo ve televizyon bölümünü bitirerek mezun oldu. Daha sonra televizyon dünyası içine giren Hande Ertekin'in duayen habercilerin yayınladığı ana haber bültenlerinin yönetmenliğini yaptı. TV kanallarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Hande Ertekin'in ATV Star, TV8, TGRT Haber gibi farklı kanallarda çalıştığı öğrenildi.

Zevce, Konu Aşksa ve Altıncı göz adını taşıyan 3 roman yazan Hande Ertekin'in şimdilerde 61 yaşındaki Hakan Peker ile büyük aşk yaşadığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal