Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Barış Murat Yağcı isyan bayrağını çekti: Rezil oluyorum istemiyorum

Survivor All Star'da sular durulmuyor. Yarışmacılardan Barış Murat Yağcı yarışmadan ayrılmak istediğini söyledi. İşte o detaylar...

30.04.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-11:33)

Ekranların en sevilen yarışma programları arasında yer alan ve yıllardır en çok izlenilen yarışmalardan biri olan Survivor'da sular bir türlü durulmuyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kadrosunda bulunduğu ve mücadelelerin had safhaya ulaştığı yarışmada geçtiğimiz haftalarda Barış ile Nisa arasındaki şiddet iddiası damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıl yarışmadan ayrıldıktan sonra bir ilişkiye başlayan ve daha sonrasında da bir anda ayrılan Nisa ve Barış çiftinden Nisa, ilişki içindeyken şiddete uğradığını söyledi. Bu iddiaların ardından Barış olayları yalanlarken önceki gün oynanan oyunda ise çekim ekibine gitmek istediğini belirtti. Barış; ''Ben bıraktım, gitmek istiyorum'' şeklinde bir hareket yaptıktan sonra "Daha önce de yaptık bu konuşmayı benim kafam düzelmiyor. Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek sadece o değil sakatlığım da var. Rezil oluyorum, istemiyorum'' ifadelerini kullandı. 

Barış: Ben bıraktım gitmek istiyorum 

Çekim ekibinin Barış'ı ikna etmesinden sonra oyun alanına geri dönen yarışmacı ada konseyine de damgasını vurdu. Barış; ''Herkesin derdi ve yaşadığını kendisine çok büyük gelir. Benim içimde zaten bir birikmişlik vardı. Ben buraya verdiğim sözleri tutmak için geldim ama sürecin beni değişmeye doğru ittiğini fark ettim. Sonrasında yaşadığım sakatlığın psikolojik geri dönüşünü atlatamadım. Platformdan denize atladığımızda dizimde bir ağrı hissettim, devam ettim yine de ama atışa geldiğimde bir reaksiyon olarak mekanizmayı elimden fırlattım. Bir an boşluğa düştüm. Benim adıma da, karşı takım adına da yapılmış bir hataydı, bunu kabul ediyorum. Survivor'da herkesin herkesin mücadele ettiği, pes etmediği noktada ben çok büyük bir hata yaptım. Herkesten özür dilerim. O an oynamak istemediğimi söyledim. İnsanların iyi ya da kötü zamanları olur ama dibe vurmuştum, benim için berbat bir andı. İnsan olduğumu hatırladım sadece'' şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı ise; ''Tabii ki anlayışla karşılıyorum seni. Çok zor bir mücadele ve sinirsel yıpranma var. Bunlar olabilecek şeyler'' yanıtını verdi. 

Barış Murat Yağcı adaya veda mı ediyor

Nagihan: Buranın hakkını vermemiz gerekiyor 

Barış Murat Yağcı'nın davranışları ve sözleri iki takımı da karıştırdıktan sonra fikri sorulan Nagihan ise; ''Burası Survivor All Star, zorun en zoru. Parkura önde gelip finali bırakmak Survivor All Star yarışmacısına yakışacak bir şey değil. Hem bizim takımda, hem karşı takımda herkes zorlukla, sakatlıkla mücadele ediyor. Bugün oyuna giderken Seda ve ben çok kötüydük, dokunulmazlık oyunu olmasa ben oynamayacaktım. Buranın hakkını vermemiz gerekiyor. Barış'ın çok psikolojik bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Benim çoluğum çocuğum var, o kadar sorunlarla boğuşuyorum ki... Biz duygusal olamaz mıyız, bizim psikolojimiz bitemez mi? Biz tepki verdiğimiz zaman 'Her zamanki Nagihan hareketi' demeyi biliyordu kendisi...'' dedi. Atakan da söz alarak; ''Baştan beri Barış'la ilgili gördüğümüz bazı şeyler var. Ben Barış'ın yaptığı şeyin sakatlığıyla veya yaşadığı problemle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bunun Barış'ın yarışma stratejisi olduğunu düşünüyorum. Kendini bir şekilde mağdur göstermeye çalışıyor. Böyle bir yol izlediğini düşünüyorum, bu benim kendi düşüncem'' yanıtını verdi. Barış ise; ''Üçüne de cevabım şu olabilir; burada düşene destek de olunur, bunu genelde o kişinin kendi takımı yapar. Karşı takım da genelde düşene bir tekme atar, şu an yaptıkları o. Ben kendi içimde kendi sınavımı verirken kimsenin bana bu tarz ithamlarla müdahil olmasını istemiyorum çünkü hatamın fazlasıyla farkındayım. Finalde burada kalıp kalmama isteğim onlara vereceğim bir cevap değil'' dedi. Barış'ın ilerleyen günlerde adaya veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal