Survivor Gökhan elendi mi, neden yok? Survivor Gökhan Keser kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star'da dün akşam yine heyecan dolu bir eleme konseyi yaşandı. Eleme adayı olarak potada olan Gökhan, Barış, Ayşe ve Evrim arasından elenerek ada hayatı son bulan isim Gökhan oldu. Gökhan'ın elenmesi sonrasında seyirci tarafından Survivor Gökhan kimdir, kaç yaşındadır? Gökhan Keser nereli, ne iş yapıyor? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte, Survivor Gökhan'ın hayatına dair detaylar...

27.04.2022-20:26 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-20:26) Survivor Gökhan elendi mi, neden yok? Survivor Gökhan Keser kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor dün akşam yine heyecanlı bir konsey heyecanı yaşattı. Eleme gecesinin ardından yarışmada Gökhan'ı göremeyen seyirciler "Gökhan elendi mi, Gökhan Survivor'da neden yok? Survivor Gökhan kimdir?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte, Survivor Gökhan'a dair merak ettikleriniz...

Survivor'dan kim elendi?

Dün akşam yayınlanan bölümde eleme konseyi yaşandı. Yapılan halk oylamasının ardından Survivor macerası biten isim Gökhan Keser oldu.

Survivor Gökhan Keser kim?

Rizeli olan Gökhan Keser, 1987 İzmir doğumludur. 14 yaşındayken hobi olarak adım attığı modellik hayatının başında "Miss ve Mr mODEL 2004" isimli yarışmada 1. olmuş ve "Ege Kralı" unvanını almıştır.

Ardından, "Best Model Of Turkey" yarışmasında ikinci olarak "Manhunt Turkey" unvanına sahip olarak ülkemizi yurt dışında da temsil etmiştir. En son 2006'da Çin'de düzenlenen altmış dört ülkedeki en iyi modellerin bir araya geldiği dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeğinin seçileceği Manhunt Internationel isimli yarışmada dünyü üçüncüsü ve dünyadaki en fotojenik erkek seçilerek "Manhunt Internationel 2006 3." "Manhunt Internationel Mr. Photogenic" gibi unvanları kazanmıştır. Gerek ülkemizde gerek ülkemiz dışında birbirinden başarılı işlere imza atan Keser, hobi olarak adım attığı bu yolu oldukça başarılı ilerlemiştir. Aynı zamanda oyunculuk üzerine eğitimler almış bir yandan da şan eğitimlerini tamamlamıştır.

Tüm bu başarılarının ardından yapımcıların da gözdesi olan Keser, 2006 senesinde ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Selena dizisinde ilk defa başrol olmuştur. Dizinin ardından hep ilk hedefi ve en büyük isteği olan müzik kariyeri için albüm çalışmalarını başlattı. Çalışmaları sürerken 2008 yılında Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" adlı albümünde vokallik yapmıştır. Aynı yıl Hepsi grubu ile Kayıp Çocuklar Cenneti adlı sinema filminde başrol olarak yer almıştır.

 gökhan keser

Senelerdir hayal ettiği sahnelere başarılı şarkıcı Sıla'yla adım atan Gökhan, uzun bir dönem Sıla'nın vokalistliğini yapmıştır.

Keser, "Sony Music" etiketi ile 2012 Ocak'ta ilk defa müzik raflarında boy gösterdi. Kendi ismini taşıyan albümünün prodüktörlüğü Sıla ile Efe Bahadır tarafından yapıldı. Albümünün, çıkış şarkısı ile klibi "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" sosyal medya üzerinde de büyük ses getirerek listelerde üst sıralarda yerini aldı. Sonrasında klip çektiği "Bazen", "Seninle Bozdum", "Ceket" gibi şarkılarla ilerleme yaşadı. Müzik çalışmalarının ardından 2014 yılında Survivor yarışmasına katıldı. Keser, bu ana dek Survivor geçmişinde elenmesi için konseylerde ismi çıkmayan, finale dek SMS oylaması bile yapılmayan, bütün final oyunlarında başarılı olarak final koltuğuna oturmuş olan tek yarışmacıdır. Yarışmacı dört aylık Survivor macerası sonrasında tartışmalara neden olan bir final ile yarışmada 2. olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal