Afara Esra Erol kimdir, nereli, evli mi? Esra Erol kaç yaşında, gerçek adı nedir? Esra Erol hayatı ve biyografisi

Kanal D ekranlarında yeni başlayan Afara müzik ve eğlence programının bu haftaki konukları arasında Esra Erol var. İzleyiciler Esra Erol'u araştırmaya başladı. Esra Erol kimdir? Evli mi? Kaç yaşında? İşte Esra Erol hakkında tüm detaylar.

23.04.2022-00:20 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-00:20) Afara Esra Erol kimdir, nereli, evli mi? Esra Erol kaç yaşında, gerçek adı nedir? Esra Erol hayatı ve biyografisi

Kanal D'nin sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yaptığı müzik ve eğlence programı Afara Cuma geceleri saat 00:15'te Kanal D'de izleyici ile buluşuyor. Uğur Aslan' ın eğlenceli sunumu ile bu gün ki konukları arasında Esra Erol yerini almaktadır. O halde bir bakalım izleyicilerin merak ettiği Esra Erol kim? Nereli? Kaç yaşında? Evli mi? 

Esra Erol hakkında merak edilenler 

1982 İstanbul doğumlu olan Esra Erol aslen Sinop'lu ailenin kızıdır. Esra Erol'un babası polis olduğundan dolayı görev sebebi ile sehir değiştirmişlerdir. Açık öğretim mezunudur. 

Esra Erol beden öğretmenliğini yapmak isterken kendini televizyon programlarında buldu. Severek izlenen güzelliği ve sempatikliği ile bir çok programın sunuculuğunu yapmış ve yüksek izleyici kitlesine de sahip olmuştur. İki yıl üst üste Altın Kelebekten en iyi sunucu ödülünün sahibi olmuştur.

2010 senesinde ise Ali Özbir ile canlı yayın programında evlendi. İş adamı Ali Özbir den iki tane erkek çocuğuna sahip olan Esra Erol ATV ekranlarında hafta içi her gün 16:30 da canlı olarak Esra Erol'da gündüz kuşağı programının sunuculuğunu yapmaktadır. Eşi Ali Özbir' de program arkasından sorumludur. 

Afara konuğu Esra Erol kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal