Yakamoz S-245 2. sezonda Into The Night’la birleşecek mi?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Yakamoz S-245 dizisi yayına girdiği ilk günde yoğun ilgi gördü. Seyircinin birinci sezonu bir oturuşta bitirdiği diziyle ilgili kafalarda büyük bir soru işareti oluştu. Seyirci, dizinin ikinci sezonda Into The Night ile birleşip birleşmeyeceğini merak ediyor. Peki, Yakamoz S-245 dizisi ikinci sezonda Into The Night'la mı birleşecek? İşte detaylar...

23.04.2022-00:17 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:44)

Geçtiğimiz sene çekimleri biten ve seyirci tarafından uzun zamandır merakla beklenen Yakamoz S-245 dizi Netflix platformunda seyirciyle buluştu. Gerilim türünde ki dizi farklı ve heyecan dolu hikayesiyle seyirciden tam puan almayı başardı.

Diziyi ilgiyle takip eden seyirci, Kıvant Tatlıtuğ'un ufak bir rol ile yer aldığı Into The Night dizisi ile birleşebileceğini düşünüyor. Öyle ki, bir seyirci Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında Into The Night dizisinin son bölümü ile Yakamoz S-245 dizisinin son bölümünün birebir aynı olduğunu ve o sahnede Kıvanç Tatlıtuğ'un da yer aldığını belirtti.

Seyirci paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "“Evet arkadaşlar şimdi  yüzde yüz eminim. İnto the night’ın ikinci Sezon son bölüm son sahneyi açtım baktım. Kıvanç Tatlıtuğ gözüküyor. Yani Yakamoz son sahneyle aynı. 2 dizi bağlantılı. İnşallah birleştirirler dizileri."

 Yakamoz dizisi

Pek çok seyirci de Yakamoz S-245 ile The Night dizisinin birleşmesini umduklarını belirtiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal