22 Nisan reyting sonuçları: Aşk Mantık İntikam, Aziz, Arka Sokaklar, Kasaba Doktoru reytingleri nasıl, açıklandı mı?

22 Nisan reyting sıralaması merak edilmeye başlandı bile. Bugün ekrana gelen yeni bölüm diziler ve programlar arasında çekişme sürüyor. Cuma günü dizilerinden Aşk Mantık İntikam bugün final yapıyor. Dizilerden biri eksilirken geçtiğimiz hafta ise yayın hayatına başlayan yeni dizi oldu. O halde, 22 Nisan reyting sonuçları belli oldu mu? Aşk Mantık İntikam, Aziz, Arka Sokaklar, Kasaba Doktoru reyting sıralaması

22.04.2022-23:00 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-23:00) 22 Nisan reyting sonuçları: Aşk Mantık İntikam, Aziz, Arka Sokaklar, Kasaba Doktoru reytingleri nasıl, açıklandı mı?

“Derece, takdir, tahmin” manasında olup dilimizde özellikle “televizyon kanallarının seyredilme oranlarının belirlenmesi” anlamında gelmektedir reyting. 

Reytingler peoplemeter adı verilen özel bir cihazla hesaplanması yapılmaktadır. Bu cihaz sadece TNS tarafından belirlenen hanelerde yer almaktadır. Peoplemeter, parayla satın alınmamaktadır.

Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar A/B dediğimiz grubu oluştururken C ve D/E grubu ise daha alt geliri temsil eden insanları ve Total ise bütün bu grupların toplamı olarak tanımlanır.

Reytingin ölçüm yapılan dört tane grup var. A/B, C1, C2, D/E. Bu grupları oluştururken hane büyüğünün eğitim ve mesleğine bakılmaktadır. Eğitim düzeyi yüksek olan insanlar A/B dediğimiz grubu oluşturuyor. 

C ve D/E grubu ise daha alt geliri temsil eden insanlardır. Total ise bütün bu grupların toplamı anlamına gelmektedir.

22 Nisan 2022 Cuma reyting oranları 

reytingler güncellendiğinde sitemizde paylaşılacaktır.

22 Nisan 2022 Cuma reyting

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal