Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir kaç yaşındadır ? Konuşanlar Aygün Soltanova'nın instagram adresi var mı ? Konuşanlar Tuğba kimdir? Aygül ve Tuğba için bilgiler haberimizde..

Exxen de yayınlanan konuşanlar programının 64. bölümü yayınlandı. Dikkatleri üstüne çeken Aygün Soltannova Kimdir? kaç yaşında, nerelidir ? instagram adresi nedir? Konuşanlar programı izleyicilerin dikkatini oldukça çekmiştir. Bir çok izleyicinin katılımıyla yapılan bu program içerisinde farklı hikayeler barındırıyor ve insanları güldürüyor.

22.04.2022-19:05 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-19:05) Konuşanlar Aygün Soltanova kimdir kaç yaşındadır ? Konuşanlar Aygün Soltanova'nın instagram adresi var mı ?  Konuşanlar Tuğba kimdir? Aygül ve Tuğba için bilgiler haberimizde..

Hasan Can Kaya'nın programı olan konuşanlar programı Cuma günleri yayınlanıyor. Bu hafta 64. bölümü yayınlandı. İzleyİcilere soru sorarak onların hikayelerini dinleyerek bize tanıtmış oluyor. En çok beğenilen isimler iste tahtaya ismi yazılıyor. Sahnede son kalan kişi ise şampiyon seçiliyor. Konuşanlar programı hız kesmeden devam ediyor. Her hafta cuma günleri izleyicilere kahkaha tufanına sokuyor. izleyicileri oldukça güldürüyor. Son bölümde Konuşanlar Aygün Soltanova Kimdir? sorusu çok fazla gündemde.AYGÜN

Exxen dijital plartform da yayınlanan konuşanlar programı 64. bölümde Aygün Soltanova tahtaya yazılan isimler arasında yer aldı. Güzelliği ile oldukça dikkat çekti. Azerbaycan doğumlu olan Aygün Soltanova istanbul'da Üsküdar üniversitesinden mezun olmuş, şimdide 2.Üniversitesini okuyor.Hasan Can kaya'nın Sana çok yürüyen vardır cümlesine karşı, DM bile gelmiyor diye yanıtladı. İnstagram hesabı:@aygun_soltanovaa'dır.  İnstagram hesabında 1000 civarı takipçisi vardır.  Tuğba ve Aygün güzellik merkezinde çalışıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal