Canan Kaftancıoğlu Ne Yapmaya Çalışıyor?

Geçtiğimiz günlerde İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini gözetlemek için partisinin ilçe başkanını gönderen İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün adliyede ifade verdi.

30.04.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-17:06)

Geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisinin Üsküdar İlçe Başkanını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini gözetlemek için görevlendirdi. Konu Türkiye'nin gündeminde bomba etkisi yaratırken, Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı.

Kaftancıoğlu bugün işlediği suç kapsamında adliyede ifade verirken, Erdal Şimşek olayı değerlendirdi. Şimşek yaptığı değerlendirmede, "Canan Hanım bir evin özeline tecavüz etmiş ve kendi ilçe başkanını göndererek bu evdekileri taciz etmiştir. Bu ev önemli bir evdi! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı ve en önemlisi bu şahıs Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Milli Güvenlik Kurulu toplantısına giriyor. Yani devletin kimsenin bilmemesi gereken sırlarını biliyor. Peki, Canan Hanım böylesi bir evi taciz etmenin suç olduğunu bilmiyor mu?" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE 1950'DEN SONRA HUKUK DEVLETİ OLMAYA KARAR VERDi"

Açıklamalarına devam eden Şimşek, "Canan Hanım 1950'lere kadar gelen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin parti devlet refleksini devam ettiriyor. Canan Hanım size bir hatırlatmada bulunayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1950'den sonra demokratik hukuk devleti olmaya karar verdi. Artık parti devleti dönemi bitti." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal