Canan Kaftancıoğlu Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "suçluyu övme ve suça azmettirme" soruşturması başlatıldı.

23.04.2020-17:44 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-17:45) Canan Kaftancıoğlu Hakkında Soruşturma Başlatıldı

 

Geçtiğimiz günlerde CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflarken konuyla ilgili olarak, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Özçağdaş hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Soruşturmanın genişletileceği belirtilirken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Avukatı Sezgin Tunç, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "suçu ve suçluyu övme, suça teşvik" iddialarıyla suç duyurusunda bulundu. Bu kapsamda İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi. Fotoğrafları çektiğini kabul eden Özçağdaş, "İnşaat var mı yok mu diye fotoğraf çektim." dedi.

Konuyla ilgili olarak dün CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu açıklama yaptı ve Özçağdaş'a partinin talimat verdiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal