Canan Ergüder'in Kanser Tedavisinde Son Durum

Ekranlarda Menajerimi Ara dizisiyle sevenleriyle buluşan güzel oyuncu Canan Ergüder, çekimler sırasında meme kanseri olduğunu öğrenmişti. Canan Ergüder’in son durumunu yapımcısı açıkladı. İşte tüm detaylar…

24.11.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-14:58) Canan Ergüder'in Kanser Tedavisinde Son Durum

Oynadığı her dizide oyunculuğunu konuşturan Canan Ergüder’e geçtiğimiz aylarda meme kanseri teşhisi kondu. Haberi dizi çekimleri arasında alan Ergüder, üzücü durumu sevenleriyle paylaşarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Saçlarını kestirip hemen tedaviye başlayan Ergüder’den sağlık durumu hakkında son bilgi de geldi.

ERGÜDER’İN ÖLMEK İSTEMİYORUM SÖZLERİ

Başarılı oyuncunun sosyal medya hesabından katıldığı canlı yayında tedavisi hakkında söylediği sözler yürek burkmuştu. Güzel oyuncu, kansere yakalandığından itibaren oğlunun aklından çıkmadığını ve ölmekten çok korktuğunu gözyaşları içerisinde ifade etmişti. Canan Ergüder'in o halini gören takipçileri başarılı oyuncuya destek mesajları yağdırdı. Meme kanserini atlatmış veya hala tedavi aşamasında olan hastalar de Ergüder'in duygularını paylaştı. Ergüder; "Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti... Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyo terapim de bitmek üzere" demişti. Yakın zamanda gördüğü kanser tedavisinin tamamlandığını açıklayan Canan Ergüder’den ise güzel haber geldi. Ergüder, tedavisinin tamamlandığını ve sevenleriyle çok yakında yeni bir projeyle bir araya geleceğini duyurdu.

canan

GÜZEL OYUNCU SETLERE DÖNÜYOR

Sağlık problemleri sebebiyle Menajerimi Ara dizisine ara vermek zorunda olan Canan Ergüder, yeni dizi Oğlum ile ekranlara dönüyor. Ay Yapım’ın yeni dizisi olacak "Oğlum"da dar gelirli bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ve maddi durumu iyi olan başka bir ailenin 12 yaşındaki bilgisayar oyunu düşkünü oğlu Cem’in dramatik hikayesi anlatılacak. Dizinin pedagog rolünü ise usta oyuncu Canan Ergüder oynayacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal