Oyuncu Canan Ergüder'in Evlat Hasreti Bitti

Bir süredir gördüğü kanser tedavisi sonlanan Canan Ergüder, kendisini ailesiyle vakit geçirmeye ayırdı. Zor günleri geride bırakmaya çalışan güzel oyuncu oğlu ve eşiyle olan pozlarını sosyal medyadan paylaştı.

10.05.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-12:59) Oyuncu Canan Ergüder'in Evlat Hasreti Bitti

Ekranların aranan yüzü başarılı oyuncu Canan Ergüder’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Menajerimi Ara dizisinde rol aldığı sırada meme kanseri olduğunu öğrenen oyuncu apar topar tedavi altına alınmıştı. Kısa bir süre içerisinde saçlarını kestiren ve gözlerden uzak tedavisine başlayan Ergüder’den geçtiğimiz günlerde sağlığı hakkında iyi haber geldi. Ergüder kanser tedavisinin sonlandığını, ekranlara dönmek için sabırsızlandığını paylaştı.

CANAN ERGÜDER'İN AİLE SAADETİ

Bir süredir meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder sağlığına kavuştu. Dizi çekimi sırasında kansere yakalandığını öğrenen güzel oyuncu yaşadığı zor anları sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşmıştı. Katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan Ergüder, üç yaşındaki oğlunu annesiz bırakmak zorunda kalmaktan dolayı çok korktuğunu söylemişti. Sevdiklerini yalnız bırakmaktan korktuğu için ölmekten e korktuğunu söyleyen güzel oyuncu canlı yayına katılan herkesi duygu seline boğmuştu. Bu konuşmaların ardından çok geçmeden Canan Ergüder’in sağlık durumunun iyi gittiği ve kanser tedavisinin sona erdiği açıklaması geldi. Kemoterapi ve radyoterapi tedavileri sonlanan oyuncuya binlerce yorum ve destek mesajı yağdı. Son olarak ise güzel oyuncu üç yaşındaki oğlu Demir ve eşi Kenen Ece ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. 

ERGÜDER

ERGÜDER EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ekranlara verdiği kısa aranın ardından hız kesmeden başlayacak olan Canan Ergüder’in dizi çekimleri de yakın zamanda başlayacak. Ergüder ekranlara “Oğlum” isimli dizi ile gelecek. Ay Yapım’ın üstlendiği “Oğlum” dizisi duygusal hikayesiyle dikkat çekiyor. Dar gelirli bir ailenin altı yaşındaki oğlu Kaan ve maddi durumu iyi olan başka bir ailenin on iki yaşındaki bilgisayar düşkünü Cem’i konu alıyor. Dünyası farklı bu iki çocuk bir araya geldiğinde ise korkutucu bir durum meydana geliyor. Dizinin anlatıcısı ve pedagog rolüne ise Canan Ergüder hayat verecek. Aylar sonra setlere dönecek olan Ergüder’in performansı e diğer oyuncuların kim olacağı ise merak edilen konular arasında…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal