Çanakkale'de Zincir Marketten Aldıkları Çikolatanın İçinden Poşet Çıktı!

Çanakkale’de bir market zincirinden aldıkları çikolata içinden poşet çıktı. Sadece ölçülü bir şekilde bitter çikolata tüketebilen diyabet hastası kız, bu durumdan dolayı artık çikolata yemek istemediğini ifade etti.

13.12.2021-13:39 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-14:50)

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Barbaros Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 2 çocuk annesi Serpil Cesur (40), kızıyla birlikte bir zincir markete girdi. Markete giren anne-kız, tip-1 diyabet hastası kızı Nisanur Cesur (8) için bitter çikolata alarak dışarı çıktı. Eve geldiklerinde diyabet hastası kızına şeker ölçümü yapan Cesur, yemesi için kızına çikolatayı verdi. 

Çikolatayı yediği sırada içinde bir şey olduğunu fark eden 8 yaşındaki Nisanur Cesur, durumu annesine bildirdi. Anne Serpil Cesur (40), kızından aldığı çikolatayı inceleyince içerisinde poşet parçası olduğu gördü. 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Serpil Cesur, çikolata içerisinden çıkan poşeti eşi Hakan Cesur'a söyledi. Bunun üzerine baba Cesur, çikolatanın fotoğrafını çekerek gerekli kurumlara gönderdi. Aile, zincir marketten aldığı çikolatanın içinde poşet çıkması nedeniyle şikayetçi oldu. 

ÜRETİM AŞAMASINDA POŞET GİRMİŞ

Kızıyla birlikte zincir marketten aldığı bitter çikolatanın içine poşetin nasıl girdiğini anlamadıklarını ifade eden Cesur, ‘Kızım rahatsızlığından dolayı sadece bitter çikolata yiyebiliyor. En son aldığımız çikolatada bir problem çıktı. Artık kızım o çikolatayı da yiyemiyor maalesef. Nasıl olduğunu bizde anlamadık ama çikolatanın içerisine üretim aşamasında poşet girmiş’ dedi. 

ÇİKOLATA İÇİNDE ÇIKAN POŞETTEN TİKSİNDİ

Marketten aldıkları çikolatanın içinden poşet çıkması sonucu gerekli yerlere şikayette bulunduklarını belirten Cesur, ‘Tarım İl Müdürlüğüne de şikayette bulunduk. Eşim CİMER'e yazdı ve fotoğraflarını gönderdi. Tüketici haklarına şikayette bulunacağız ve bir de bütün herkes sesimizi duysun istedik. Eğer üretiliyorsa da kontrollerinin yapılması gerekiyor. Çikolatanın içerisinden poşet çıkıyor. Bu görünmeyecek bir şey de değil. Kızım artık çikolata yemek istemiyor. Biz o yüzden üzgünüz. Çikolatayı ısırdı ve ağzında poşet olunca tiksindi. Artık onu da yemek istemiyor’ ifadelerini kullandı. 

DİYABET HASTASI KIZ ARTIK ÇİKOLATA YEMEK İSTEMİYOR

Tip-1 diyabet hastası olan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Nisanur Cesur ise, yediği bitter çikolatanın içinden poşet çıkmasıyla ilgili şu şekilde konuştu; ‘Diyabetle ilgili bir hastalığım var. Hastalığım yüzünden sadece bitter çikolata yiyebiliyorum ve en son aldığımız bitter çikolatanın içerisinden poşet çıktı. Ben o çikolatadan biraz yemiştim ve bir daha o çikolatadan yemek istemedim. Tiksindim ve bir daha da yemek istemiyorum. Ölçüm yapınca şekerim düşük veya yüksekse yiyemiyorum ama normalse yiyebiliyorum. Artık hayatım boyunca çikolata yemek istemiyorum.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal