Çanakkale'de Araç ile Dereye Düşüp Kaybolan Dört Gençten Üçünün Cesedine Ulaşıldı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde dereye düşerek suya kapılan otomobilde oldukları ileri sürülen 4 genç ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Derede yapılan aramada araç bulundu. Araçtan 3 gencin cesedi çıkarıldı. Diğer genç ise aranıyor.

04.02.2019-20:48 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-20:41) Çanakkale'de Araç ile Dereye Düşüp Kaybolan Dört Gençten Üçünün Cesedine Ulaşıldı

Bugün saat 15.00 sıralarında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne ait metal dedektörle yapılan yüzey taraması sonucunda otomobilin yeri tespit edildi. Ardından dalgıçlar dalış yaparak, aracın bulunduğu yeri netleştirdi.

Bugün metal arama dedektörleri kullanılarak söz konusu otomobilin yerinin tespit edilmesi için su altında çalışmalar yürütüldü. Havadan da Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bir helikopter tarafından arama ve kurtarma faaliyetleri sonucu, otomobil akıntıya kapıldığı yerden yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu. Su altında kalan otomobil vinç yardımı ile çıkartıldı.

ÜZÜCÜ HABER GELDİ

Çanakkale Ezine'de dereye düşen araçtan acı haber geldi. Araçtan 3 gencin cesedi çıkarıldı. Araçta olduğu iddia edilen 1 kişi daha aranıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal