Camdaki Kız Dizisinin Konusu Ne?

Camdaki Kız kitabından uyarlanacak dizinin konusu son günlerde kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırmaya başlandı. Peki Camdaki Kız dizisinin konusu ne? Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız oyuncuları kim?

09.02.2021-15:01 - (Son Güncelleme: 09.02.2021-15:01) Camdaki Kız Dizisinin Konusu Ne?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan Camdaki Kız kitabından uyarlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu belli olurken internet kullanıcıları, dizinin konusunu merak ediyor. Dizinin başrolleri için Kırmızı Oda'da Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik ile yine aynı hikayede Boncuk'un hayali aşkı Can'a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu olacağı belli oldu.

Yapımcılığını OMG Pictures'ın üstlendiği dizi Nisan ayı itibarıyla Kanal D'de yayınlanacak. Peki Camdaki Kız dizisinin konusu ne?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin gibi dizilerin hikayesini kaleme alan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabı Camdaki Kız da dizi olacak. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yapacağı dizinin konusu Hayri isimli bir elektrikçi ile Nalan'ın hikayesinden oluşuyor.


Hayri fakir, eğitimsiz bir çevreye sahipken Nalan zengin, eğitimli ve yüksek statülü bir ailenin tek kızıdır ve ailesi tarafından çok iyi yetiştirilir. Nalan ve Hayri farklı kişilerle evlidirler fakat birbirlerine aşık olunca Nalan kocasından boşanır. Hayri ise eşini boşamak istemez.

Birlikte yaşamaya başladıktan sonra ise Nalan, babasından kalan maaşla geçinir ve 7 yıl boyunca dışarıya çıkmaz. Hayri çok kıskanç bir insan olduğu için Nalan'ın dışarıya çıkmasına izin vermezken bir süre sonra Hayri başka bir sevgili bulup Nalan'dan ayrılmak ister. 

Bunu öğrenen Nalan intihara kalkışır. Böylelikle Hayri, Nalan'ı psikiyatriste götürür ve ikisinin de geçmişinde yaşadıkları zorluklar ortaya çıkar. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, 1 Nisan 2021 Perşembe akşamı itibarıyla yayın hayatına başlayacak. Her Perşembe saat 20.00'da Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yanı sıra Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor. Dizi severler, yakın zamanda yayınlanacak yapım için gün sayıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal