Camdaki Kız Dizisi Oyuncuları Kimler?

Son dönemlerin rağbet gören yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları dizilere uyarlanmaya devam ediyor. Ünlü psikiyatristin bir kitabı daha diziye dönüşecek. Camdaki Kız ismiyle ekranlara gelecek dizinin oyuncuları ve yayınlanacağı kanal merak ediliyor. Peki Camdaki Kız'ın oyuncuları kimler?

08.02.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-15:14) Camdaki Kız Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitapları dizilere uyarlanmaya devam ediyor. Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı dizileri yoğun ilgi görürken bu dizilere bir yenisi ekleniyor. Peki Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimler? Camdaki Kız hangi kanalda yayınlanacak?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanları arasından uyarlanan diziler son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. Camdaki Kız kitabından uyarlanacak ve aynı isimle ekranlara gelecek olan yeni dizinin kanalı da belli oldu. 

Camdaki Kız dizisinin Mart ayından itibaren Kanal D ekranlarında paylaşılacağı bildirildi. Şu an için dizinin aynı isimle ekranlara gelmesi beklense de ilerleyen günlerde dizi ismi değişebilir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacak olan yeni dizi Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. OGM Pictures’in yapımcılığı ile ekranlara taşınacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturacak. 

Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak Burcu Biricik seçildi. Öte yandan cast çalışmaları başlayan dizinin erkek başrol oyuncusu olarak ise Uraz Kaygılaroğlu’nun ismi geçiyor. Dizinin cast çalışmaları tamamlandıktan sonra Şubat ayında sete çıkacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal