Çağla Şikel’in yasak aşkı ifşa oldu! Eski eş mahrem yazışmaları tek tek yayınladı

Magazin gündemine bomba gibi düşen Çağla Şikel'in yasak aşk yaşadığına dair mesajlar görenleri şaşırttı. İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı sosyal medya hesabı üzerinden Şikel ve Antebi'nin mesajlarını yayınladı. Kalp emojilerinin havada uçuştuğu mesajlar haberimizde yer almaktadır. İşte, Çağla Şikel'in ifşa mesajları...

21.07.2022-17:36 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-17:36)

İş insanı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, sosyal medya hesabı üzerinden Antebi'nin Çağla Şikel ile yasak aşk yaşadığını iddia ettiği mesajları ifşa etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu mesajlar üzerine Şikel'den açıklama bekleniyor. 

Çağla Şikel'in ifşa mesajları

Mesajları ifşa etti 

İnstagram sosyal medya hesabı üzerinden Çağla Şikel ve İzzet Antebi'nin mesajlarını yayınlayan Didem Sarı, "Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak"  ifadelerini kullandı. Mesajlar içeriğinde yer alanlara göre Antebi'nin Şikel'e ''Dünya güzeli'' dediği ve Şikel'in ise "Bütün gece aklım sendeydi" mesajları gündeme bomba gibi düştü. Birbirlerine kalp emojileri gönderilmesi ise dikkat çekti. Fiziği ile herkesi kendine hayran bırakan 2 çocuk annesi Çağla Şikel, konu hakkında henüz açıklamalarda bulunmadı. 

Çağla Şikel'in ifşa mesajları

Çağla Şikel'in ifşa mesajları

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal