Çağla Şikel’in yasak aşk yaşadığı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı kimdir?

İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı yaptığı açıklamada şu sıralarda Tuvana Türkay ile beraber olan İzzet Antebi ile Çağla Şikel’in eskiden yazıştığını açıkladı. Peki Çağla Şikel’in yasak aşk yaşadığı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı kimdir? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

21.07.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-15:12)

Magazin dünyasında çapkınlığı ile zaman zaman gündem olan İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, ortalığı karıştıracak bir açıklama yaptı. İzzet Antebi ile 2009 senesinde evlenen fakat bir süre sonra boşanan Didem Sarı, şu sıralarda Tuvana Türkay ile beraber olan İzzet Antebi ile Çağla Şikel’in eskiden yazıştığını açıkladı. Peki Çağla Şikel’in yasak aşk yaşadığı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı kimdir?

Çağla Şikel’in yasak aşk yaşadığı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı kimdir?

Dİdem Sarı sosyal medya hesabından eski eşi İzzet Antebi ile ünlü oyuncu ve sunucu Çağla Şikel’in yazışmalarını ‘’Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak" notuyla bir paylaşım yaptı. 

Söz konusu paylaşımda İzzet Antebi Çağla Şikel konuşmalarından kesitler gösteren Didem Sarı’nın paylaştığı fotoğraflarda Çağla Şikel’in İzzet Antebi’ye "Bütün gece aklım sendeydi" demesi ve gönderdiği kalp emojileri dikkat çekti.

Didem Sarı İzzet Antebi

İzzet Antebi ile Didem Sarı’nın yeni sevgilisi şu sıralarda darp nedeniyle davalık olmuştu.

Didem Sarı, İzzet Antebi Tuvana Türkay ilişkisinde ise eski eşi Antebi’ye kalitesiz, Antebi’nin yeni sevgilisine Tuvana Türkay’a ise ucuz göndermeleri yapmıştı. Sarı konu hakkında ‘’Bir insanı zorla kaliteli yapamazsın. Sen elini çektikten sonra yöneldiği ucuz ilişkiler de bunun ispatıdır" notuyla paylaşım da yapmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal