Cadı filmi ne zaman çıkacak? 2024 Cadı film konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ünlü Türk yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın eserinin beyaz perdeye uyarlanmış versiyonu olan Cadı filminin başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral yer alıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş dönemini konu edinecek olan filmin ne zaman çıkacağı, konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Cadı filmi ne zaman çıkacak? 2024 Cadı film konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar…

01.03.2024-11:48 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-11:48) Cadı filmi ne zaman çıkacak? 2024 Cadı film konusu nedir, oyuncuları kimler?

Türk edebiyatının önemli yazarlarından birisi olan Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Cadı adlı eserinin beyaz perdeye uyarlanmış hali olan Cadı filminden ilk fragman ekranlara getirildi. Furkan Andıç ve Buse Meral’in başrollerde yer alacağı psikolojik gerilim türündeki Cadı filminin ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Peki Cadı filmi ne zaman çıkacak? 2024 Cadı film konusu nedir, oyuncuları kimler?

Cadı filmi ne zaman çıkacak?

26 Nisan tarihinde A90 Pictures dağıtımıyla sinemaseverlerle buluşacak olan "Cadı", psikolojik gerilimi yüksek ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Bu film, izleyicilere sadece derinlemesine bir hikaye sunmakla kalmayıp aynı zamanda Türk sinemasının sevilen ve yetenekli oyuncularını bir araya getirme sözü veriyor.

Cadı Filmi Ne Zaman Çıkacak

Cadı film konusu nedir, oyuncuları kimler?

Türk edebiyatının önemli isimlerinden Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın ünlü eseri "Cadı", 27 Şubat 2024 tarihinde beyaz perde uyarlaması için büyük bir heyecanla beklenen fragman ve afişle tanıtıldı. Furkan Andıç ve Buse Meral'in başrollerini üstlendiği bu etkileyici film, 26 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak.

Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküş dönemine odaklanan "Cadı", genç bir dul olan Fikriye'nin Naşit Nefi Efendi ile zorla evlendirilmesi ve yaşadığı köşkteki cadı söylentilerinin ardındaki sırları çözmeye çalışmasını konu alıyor. Film, gerilim dolu olayları ve çözülmesi gereken sırları izleyicilere aktaracak.

Başrollerde Furkan Andıç ve Buse Meral'in yanı sıra Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve usta oyuncu Nur Sürer gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.

Senaryosu Erman Bostan tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Bostan'ın oturduğu film, WOW STUDIOS tarafından hazırlandı. Ayrıca müziklerde Ercüment Orkut, Cem Tuncer ve Sabina Khujaeva'nın imzası yer alıyor. Sinemaseverler, "Cadı"nın 26 Nisan'da vizyona girecek olmasını heyecanla bekliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal