Survivor dün kim elendi? Survivor’da elenen isim kim oldu 29 Şubat 2024? Survivor’da Begüm yarışmaya veda etti

Survivor’da dün yayınlanan yeni bölüm sonunda elenen isim belli oldu. Pınar, Gizem, Begüm ve Aysu arasında oynanan eleme düellolarının sonunda hangi ismin yarışmadan ayrıldığı araştırılıyor. Peki Survivor dün kim elendi? Survivor’da elenen isim kim oldu 29 Şubat 2024? İşte ayrıntılar…

01.03.2024-10:49 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-10:49)

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star 2024’te son haftalarda tansiyon yükseldi. Geçtiğimiz günlerde Sema ile Pınar arasında yaşanan şok olayın ardından alınan kararla Sema’nın diskalifiye olmasına karar verilmişti. Dün yayınlanan yeni bölümde ise Survivor eleme adayları kıyasıya bir mücadeleye girişerek adada kalmaya çalıştı. Pınar, Gizem, Begüm ve Aysu arasında oynanan eleme düellolarının sonunda hangi ismin yarışmadan ayrıldığı belli oldu. Peki Survivor dün kim elendi? Survivor’da elenen isim kim oldu 29 Şubat 2024?

Survivor dün kim elendi?

Survivor'da gerçekleşen eleme düellosunda ilk olarak Aleyna ve Begüm karşı karşıya geldi. Düello sonunda sayıları toplayarak galip gelen Aleyna, adaylıktan kurtulma başarısı gösterdi. Diğer bir düello ise Pınar ile Gizem arasında yaşandı ve bu karşılaşmanın galibi Pınar oldu. İlk eşleşmeleri kaybeden Gizem ve Begüm, bir sonraki düello için karşı karşıya geldi. Bu mücadelede galip gelen isim ise Gizem oldu, böylece Gizem adada kalmaya devam etti. Begüm ise bir önceki kadın eleme turunda sona kalan Aysu ile yarıştı. Begüm ve Aysu arasındaki düello oyununu kazanan isim ise Aysu oldu.

Survivor Kim Elendi 29 Şubat

Survivor’da elenen isim kim oldu 29 Şubat 2024?

Survivor'daki final yarışını kaybederek hayallerine veda eden Begüm, duygusal bir an yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışmada kalmak ve mücadele etmekten aldığı güçle, "Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif tutarak çıkarttım" diyen Begüm, duygusal bir açıklama yaptı. Begüm, "Amatör olarak çok üzgünüm şu an. Evde otururken Survivor'da deneyimlemek istediğim birçok şey vardı. Survivor'u gerçekten çok seviyorum, burada olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım kırmızı takımda bana harika destek verdiler. Hepsine çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal