Komedyen Özgür Turhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgür Turhan düştü mü, sağlık durumu nasıl?

Ünlü komedyen Özgür Turhan, İzmir’de tek kişilik stand up gösterisi yaparken sahneden düştü. Kaburgalarının kırıldığı ifade edilen Özgür Turhan’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Komedyen Özgür Turhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgür Turhan düştü mü, sağlık durumu nasıl? İşte Özgür Turhan hayatı ve biyografisi…

01.03.2024-11:11 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-11:11) Komedyen Özgür Turhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgür Turhan düştü mü, sağlık durumu nasıl?

Özgür Turhan, son zamanlarda yakaladığı popülarite ile sosyal medyada gündem olan isimlerden birisi olmuştu. Ünlü komedyen, İzmir’de gerçekleştirdiği tek kişilik stand-up gösterisi sırasında sahneden düşerek ciddi bir sakatlık geçirdi. Hastanede tedavisi süren Özgür Turhan’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Komedyen Özgür Turhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgür Turhan düştü mü, Sağlık durumu nasıl?

Özgür Turhan kimdir?

Sinema ve dizi ve film oyuncusu, sosyal medya fenomeni, youtuber, komedyen ve şovmen olan Özgür Turhan, 1992 yılında Kayseri'de doğdu. Eğitim hayatına İzmir Balçova Lisesi'nde başlayan Turhan, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Youtuber Deniz Bağdaş ile evli olan ve bir çocuk babası olan Turhan, eşiyle birlikte YouTube'da içerik üretiyor. 

Kendi YouTube kanalında da içerikler paylaşan Turhan, aynı zamanda çeşitli sahnelerde stand-up gösterileri yapmaktadır. 2014 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde yer alan Özgür Turhan, yeni projelerde de aktif olarak yer almayı sürdürmektedir.

Özgür Turhan Düştü

Özgür Turhan’ın yol aldığı yapımlar şu şekilde:

Necati Başkadır (TV Dizisi 2023)

İlginç Bazı Olaylar (Mahir, TV Dizisi 2022)

Organize İşler: Sazan Sarmalı (Çığırtkan, Sinema Filmi 2019)

Fayt Kilab 3 (Dedektif, Kısa Video, 2014)

Özgür Turhan düştü mü, sağlık durumu nasıl?

Özgür Turhan’ın eşi sosyal medyadan yaptığı açıklamada, eşinin sağlık durumu hakkında, 'Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim' diyen Deniz Bağdaş 'Şekeri düşmüş. Ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özet bu' ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal