Bursa’da Uykuya Dalan Genç Ortalığı Ayağa Kaldırdı: Polis Eve Camdan Girdi

Telefonlarını ve evinin kapısını ısrarlara rağmen açmayan 25 yaşındaki gencin ailesi, polis ekiplerine haber verdi. Eve giren ekipler gördükleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

10.01.2022-12:01 - (Son Güncelleme: 10.01.2022-12:01) Bursa’da Uykuya Dalan Genç Ortalığı Ayağa Kaldırdı: Polis Eve Camdan Girdi

Bursa’da ailesinden ayrı yaşayan 25 yaşındaki Cemil Can Altınbaş, ailesinin ve arkadaşların telefonlarını açmayınca, komşularından yardım istendi. Ancak Altınbaş’ın kapıyı da açmaması, ailesini telaşlandırdı. Gencin sağlığından şüpheden yakınları polis ekiplerine haber verdi. 

EVİN AÇIK PENCERESİNDEN İÇERİ GİRDİLER

Başına bir şey geldiğinden şüphelenilen Altınbaş’ın evine gelen polis ve itfaiye ekipleri, evin açık penceresinden içeri girdi. Ekipler içeri girdikleri salonunda koltukla uyurken yakaladıkları Cemil Can Altınbaş’ı görünce, şaşırdılar. 


İTFAİYE EKİPLERİ ZOR ANLAR YAŞADI,

Ailenin ihbarı üzerine gencin yaşadığı bölgeye gelen polis ekipleri, kapıyı çaldıkları halde gence ulaşamadılar. Bunun üzerine 5. Katta bulunan daireye girebilmek için itfaiye ekiplerinden yardım istediler. Olay yerine gelen ekipler, cama merdiven dayayarak, Altınbaş’ın dairesine girdi. İtfaiye polis ekipleri, telefonları ve kapıyı açmayan genci salonda koltukta uyurken buldu. Polis ekiplerinin müdahalesi ile uyandırılan genç neye uğradığını şaşırdı. Çok yorgun olduğunu ve bu yüzden zilin sesini duymadığını belirtti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal