Bursa’da Kar Eğlencesinin Sonu Hastanede Bitti: Tuvaletini Yaparken Uçurumdan Yuvarlandı

Yılın ilk karının tadını çıkartmak isteyen Bursalı çift, kar eğlencesi için dışarı çıktı. Tuvaletini yapmak için ağaç kenarına gelen adam uçurumdan aşağı düştü. Donarak ölmekten son anda kurtuldu.

16.12.2021-11:25 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-11:25)

Bursa’da yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Yılın ilk karının tadını çıkartmak isteyen genç çift, kar eğlencesi kendilerini dışarı attı. Çok sıkışan ve tuvaletini yapmak için ağaç kenarına giden Feyyaz Yılmaz, ayağı kayarak 200 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Olay yerine gelen ekipler, Yılmaz’ı donma eşiğinin ucundan kurtardı. 

BURSA’DA KAR EĞLENCESİ KABUSA DÖNDÜ

Karın tadını çıkartmak için kendilerini sokağa atan Yılmaz çifti, yaşadıkları talihsiz olayla neye uğradıklarını şaşırdı. Tuvaletini yapmak için ağaçlık alana giden Feyyaz Yılmaz, 200 metrelik uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Olay yerine gelen uzun uğraşlar sonrasında donmaktan kurtulan Yılmaz, "Allah sizden razı olsun beni karıma kavuşturdunuz" dedi. 

TUVALETİNİ YAPARKEN UÇURUMDAN YUVARLANDI

Eğlencenin dozunu kaçıran ve alkol alana Yılmaz’ın tuvaleti geldi. Yol kenarına yönelen Feyyaz Yılmaz, alkolünde etkisiyle dengesini kaybetti ve uçurumdan yuvarlandı. Gürültünün olduğu yöne doğru yönelen Yılmaz’ın eşi, kocasının uçurumdan yuvarlandığını görünce hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri, adamı düştükleri çukurdan kurtardı. 


DONMAK ÜZEREYDİ

Hava şartları ve arazinin eğimlisi olması nedeniyle yaralı adama ulaşmakta güçlük çeken ekipler, uzun uğraş sonucu yaralı genci kurtardı. Ayağa bile kalkamayan Yılmaz, apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Tuvaletini yaparken uçurumdan yuvarlandı

DONARAK ÖLECEKTİM,BENİ KARIMA KAVUŞTURDUNUZ

Kar eğlencesi kabusa dönen Feyyaz Yılmaz, düştüğü çukurdan çıkarıldıktan sonra ekiplere teşekkür ederek, "Allah sizden razı olsun beni karıma kavuşturdunuz" dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal