Bursa İnegöl'de Yürekleri Ağızlara Getiren Kaza: Yolcu Otobüsü Tarlaya Uçtu Çok sayıda Yaralı var

Bursa'da korkunç bir kaza meydana geldi. Çok sayıda yaralı olduğu gelen son dakika bilgileri arasında. İşte elimize ulaşan detaylar.

25.12.2021-11:50 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-13:23) Bursa İnegöl'de Yürekleri Ağızlara Getiren Kaza: Yolcu Otobüsü Tarlaya Uçtu Çok sayıda Yaralı var

Gelen son dakika haberine göre Bursa'nın İnegöl ilçesinde akılalmaz bir kaza meydana geldi. Korkunç olaya ilişkin şuan bilinen bazı detaylar şu şekilde, bir yolcu otobüsü kontrolden çıktı ve kontrolden çıkmış olan otobüs tarlaya uçtu. Otobüsün kontrolü kaybedip tarlaya uçmuş olduğu şaşkınlık veren kazada 12 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip ve 112 Acil Servis Ambulansları sevk edildi. Yaralılar Ambulanslar ile birlikte İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Korkunç kaza, Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan İnegöl girişinde meydana geldi. Gaziantep'ten Çanakkale istikametine doğru gitmekte olan seyir halinde ki sürücü Kasım Çalışkan(48) yönetimindeki 27 BMT 11 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü, İnegöl'ün Şehitler mahallesi mevkiinde sürücünün hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte kontrolden çıktı ve yol kenarında bulunmakta olan çelik bariyerleri yırtarak 50 metre kadar sürüklenen otobüs, yol kenarında yer alan yamaçtan tarlaya uçtu. Şans eseri devrilmemiş olan otobüste yolculuk etmekte olan 33 yolcudan 12'si yaralı kurtuldu.

BURSA KAZA

112 ACİL SERVİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Kazanın yaşanmış olduğu olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansları sevk edildi. Korkunç kazadan şans eseri yaralı olarak kurtulmayı başaran yolcular Ambulanslar ile birlikte  İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaşamış olduğu akılalmaz kazayı anlatan yolcu Edanur Güngör olay anına dair duygularını şu şekilde ifade etti, 'Çanakkale'ye gidiyorduk. Ben uyurken otobüs bariyeri aşıyordu. Büyük şok yaşadım. Yaralılar varmış, can kaybı yok şuan' dedi.

OTOBÜS DEVRİLDİ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal