Bursa’da hatalı şerit değiştirmenin sonucu pahalıya mal olacaktı! Ölümden döndü!

Bursa'da feci bir kaza meydana geldi. Panelvan minibüs ve motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

24.05.2022-11:52 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-11:52)

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Ankara Yolu Caddesi’nde feci kaza meydana geldi. Gerçekleşen feci kazada panelvan minibüsün hatalı şerit değiştirmesi sonucu bir motosiklet sürücüsün ağır yaralanmasına sebebiyet verdi. Yaşanan kazada motosiklet sürücüsünün önce minibüse ardından kaldırıma çarpması anları bir başka otomobilin kamerasına anbean yansıdı. 

Kaldırıma çarparak durabildi

Bursa’da meydana gelen korkunç kaza, Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi'nde yaşandı. Çevreden geçen bir başka otomobilin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hareket halindeki bir motosiklet; hatalı şekilde şerit değiştiren panelvan minibüse çarptı. Daha sonra metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü ancak kaldırıma çarparak durabildi.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı sürücü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı bilgisi aktarıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal