İstanbul'da feci kaza: İkitelli'de kontrolden çıkan tır bir işyerinin bahçesine uçtu!

İstanbul, İkitelli'de sürücüsünün kontrolünden çıkan tır, bir iş yerinin bahçesine uçtu. Sürücünün şans eseri hafif şekilde yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar..

19.05.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-09:37)

İstanbul'un İkitelli ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Kazada, kontrolden çıkan tır, bir iş yerinin bahçesine uçtu. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazanın meydana geldiği olay yerinden aktarılan bilgilere göre söz konusu kaza saat 16.30 sıralarında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 5. Cadde'de yaşandı. İran uyruklu sürücü Yakup Vefai, kontrolündeki tır yokuş aşağı inerken kavşakta dönüş yaptığı sırada kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yol kenarındaki korkulukları yaklaşık 10 metreden bir iş yerinin bahçesine uçtu. 

Tır sürücüsü hafif şekilde yaralandı

Faciadan dönülen kazada tır sürücü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi.

Kaza anını anlatan tır sürücüsü Yakup Vefai: "Dönüş yaparken önümde araç vardı. Çarpmamak için frene bastım. Kaydı ne yapayım. Tırda makineler vardı." ifadelerini kullandı. 

İstanbul'da feci kaza

Kaza sırasında olay yerinde bulunan Üsmen Acar, kazaya ilişkin: "Hava yağışlı olduğu için içeride oturuyorduk. Öyle bir gürültü geldi ki kazadan birden dışarı fırladım. Tırın buraya düşmesini gördüm sadece. Panik halinde ne yapacağımızı şaşırdık. Sürücü kendi imkânlarıyla çıktı. Sonra ambulans geldi. Burası normalde işyeri olduğu için bütün arabalar buraya diziliyor. O sırada Allah’tan kimse yoktu.” sözlerinde bulundu.

Sürücünün şans eseri hafif şekilde yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal