Öğrencilerin olduğu servis korkunç kaza yaptı! Çok sayıda ölü onlarca yaralı var: Can pazarı yaşandı

Ülke gelen son dakika haberi ile güne kötü bir şekilde uyandı. Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıdığı öğrenilen otobüs şarampole yuvarlandı. Feci kazanın ardından çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi..

22.05.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-10:22) Öğrencilerin olduğu servis korkunç kaza yaptı! Çok sayıda ölü onlarca yaralı var: Can pazarı yaşandı

Ülke gelen son dakika haberi ile güne kötü bir şekilde uyandı. Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıdığı öğrenilen otobüs şarampole yuvarlandı. Feci kazanın ardından çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

Niğde’de yaşayan üniversite öğrencilerinin olduğu otobüsün devrilmesi sonucunda meydana gelmiş olan kazada 2 kişi vefat etmiştir. Kazada 5 kişi ağır yaralanırken 42 kişinin ise hafif yaralanmış olduğu açıklandı. Kazadan sonra olayın olduğu yere itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi ve yaralılara ilk müdahalenin yapılmasından sonra yakındaki hastanelere kaldırıldı.

Şarampole yuvarlandı

Adana istikametinden  Konya istikametine giden otobüs sürücüsünün kimlik bilgilerine henüz ulaşılamazken 41 C 0641 plakalı otobüs, Adana- Niğde Otoyolu Güney köyü yakınlarında kontrolünü kaybederek şarampole yuvarlandı.

otobüs

Ekipler olay yerine gönderildi

Kazadan hemen sonra ekiplere haber gönderildi. Haber verildikten sonra çok sayıda, polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi olay yerine ulaştı.

Ölü ve yaralı sayısı fazla

Sağlık ekiplerince 2 kişinin hayatını kaybetmiş olduğu açıklandı. Yaralanmış olanlara olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastanelere gönderildi. Toplam 5 kişisi ağır 42 kişinin yaralandığı açıklandı.

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal