Burcu Esmersoy’dan itiraf: ‘Çok aşığım evleniyorum’

Ekranların sevilen isimlerinden, son yıllarda Instagram’da da büyük bir hayran kitlesi bulunan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı. ‘Çok aşığım’ diyen Esmersoy, müjdeli haberi duyurdu. İşte detaylar…

13.05.2022-15:14 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-15:26)

Güzelliği ile herkesin gönlünü fetih eden Burcu Esmersoy, müjdeli haberi hayranları ile paylaştı. Bir davete katılan başarılı sunucu, çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. İddialı pozları ile sosyal medyayı sallayan Esmersoy, yaza evleneceğini açıkladı.

Çok aşığım 

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ve yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan Burcu Esmersoy, her yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden. 2019 yılında Berk Suyabatmaz ile boşanan ve bir süre hayatına kimseyi alamayan güzel sunucu, gönlünü kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Nazım Akmandil’e kaptırdı.

Burcu Esmersoy ne zaman evleniyor? 

Burcu Esmersoy evleniyor

Daha öncesinde verdiği bir röportajda ‘çok aşığım’ dediği hatırlatılan Esmersoy, "Çok utandım biliyor musunuz? Siz soruyorsunuz cevap vermiyorum, orada çok hazırlıksız yakalandım. Çok mahcup oldum kendim de izlerken" dedi. Magazin muhabirlerinin özel hayat soruları üzerine Burcu Esmersoy, "Ne diyeyim, hadi söyleyeyim bu yaz sonu evleniyorum" şeklinde konuştu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal