Burcu Esmersoy bikinisiyle sere serpe! Instagram alev aldı...

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla adından yeniden söz ettirdi. Güzel sunucunun üzerinde bikinisi şezlonga sere serpe uzandığı pozu sosyal medyada gündem oldu. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

12.05.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-15:26)

Bir süredir kendisinden 15 yaş küçük Nazım Akmandil ile güzel bir birlikteliği olan ve aşk hayatını yoluna koyan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı reklam anlaşmalarıyla da son zamanların en çok konuşulan ismi olarak gündemde yer almaya başladı. Güzel fiziği ve aktif enerjisiyle göz dolduran Burcu Esmersoy, sosyal medyayı da sık kullanan ünlüler arasında.

2018 yılında Berk Suyabatmaz ile evlenen fakat yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle Suyabatmaz ile boşanma kararı alan Burcu Esmersoy, bir süredir Nazım Akmandil ile bir birliktelik yaşıyor. İlişkisinin ilk başlarında sevgilisini herkesten saklayan güzel sunucu, son zamanlarda kendisinden 15 yaş küçük yaş sevgilisiyle aşkını herkese haykırarak dolu dolu yaşamaya başladı.

Burcu Esmersoy

Yaptığı reklam anlaşmaları ile de adından söz ettiren Burcu Esmersoy, güzel fiziği, fit görünümü ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle göz dolduruyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan güzel sunu son yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı.

 güzel ve o reklam anlaşmaları mutlu bir beraberlik yaşıyor.sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, gündeme damgasını vurdu. Bikinisiyle fiziğini gözler önüne seren Esmersoy, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy'un bikinisiyle sere serpe

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un Instagram hesabından yaptığı her paylaşım kısa sürede gündeme düşerken, üzerinde bikinisi şezlonga sere serpe uzanmış halde verdiği pozu deyim yerindeyse sosyal medyayı salladı. Fotoğrafını paylaşır paylaşmaz kısa sürede binlerce beğeniye ulaşan güzel sunucu aynı zamanda yorum yağmuruna tutuldu.

Burcu Esmersoy

Sarı saçları, mavi gözleri ve fitliğinden hiç birşey kaybetmemiş güzel fiziğiyle göz dolduran Burcu Esmersoy'u profilin görenler adeta podyum havası yaşıyor. Kendinden emin havalı tavalı tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Burcu Esmersoy, fit kalmayı da spora ayırdığı zamana borçlu olduğunu söylüyor. Pilates ve boks yapan ünlü sunucu spor salonlarında uzun süre zaman geçiriyor ve hiç bir şekilde aksatmıyor. Esmersoy, karın kaslarının güzelliği ile de görenleri şaşırtmayı başarıyor.

İşte, Instagram'da 4,1 milyon takipçiye sahip olan Burcu Esmersoy'un sosyal medyayı alev aldıran ve tansiyon yükselttiren o paylaşımı:

Burcu Esmersoy

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal