Masumlar Apartmanı Hikmet baba ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarında salı günleri yayınlanan Masumlar Apartmanının bu haftaki bölümünde izleyiciler biraz üzüldü. Dizinin final yapmasına son 3 bölüm kaldı. Bu haftaki bölümünün son sahnesinde Hikmet karakterine can veren, Metin Coşkunun diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Peki, Masumlar Apartmanı Hikmet baba ölüyor mu? İşte merak edilen dizinin detayları sayfamızda yer almaktadır.

12.05.2022-00:32 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-00:32) Masumlar Apartmanı Hikmet baba ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarında salı günleri yayınlanan Masumlar Apartmanının bu haftaki bölümünde izleyiciler biraz üzüldü. Dizinin final yapmasına son 3 bölüm kaldı. Bu haftaki bölümünün son sahnesinde Hikmet karakterine can veren, Metin Coşkunun diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. 

hikmet baba

Masumlar Apartmanı Hikmet baba ölüyor mu?

Reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinin finaline çok az kaldı. Her hafta sabırsızlıkla ekranlarda yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, merakla son bölümlerinin nasıl olacağını İnternet üzerinde araştırmaya başlamış durumda. Yayınlanan bölümün son sahnesinde, Hikmet babayı ağaç altında uyuyor gibi vaziyette Safiye ve Gülben bulmuştu. Seslendiklerinde cevap alamayınca kötü bir şey olduğunu anlayarak ağlamaya başlamışlardı ve dizi o sahnede son bulmuştu. Bunun üzerine, izleyiciler, Hikmet babanın diziden ayrılıp ayrılmadığını İnternet üzerinden araştırmaya başladı.

Maalesef, Hikmet baba karakterini canlandıran, Metin Coşkun, senaryo gereği diziye veda ederek son bölümde ayrıldı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümde, duygusal sahnelerin çok olacağı bir yeni bölüm bizi bekliyor gibi gözüküyor.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal