Mehmet Yalçınkaya’nın neden MasterChef Türkiye’den ayrıldığı belli oldu: Yerine ünlü fenomenin eşi geliyor

Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda olduğu MasterChef Türkiye yarışmasında büyük değişiklik. Acun Ilıcalı o ismin artık jüride olmayacağını açıkladı. İşte detaylar…

13.05.2022-14:44 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-14:44)

Ekranların sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye’de büyük değişiklik. Yayınlanmaya başladığı günden beri jüri koltuğunda olan ünlü şefin artık yarışmada yer almayacağı belirtildi. Yerine ise herkesin yakından tanıdığı ünlü isimle görüşüldüğü belirtildi.

MasterChef Türkiye’de jüri değişikliği

Survivor yarışmasının finalinin ardından ekranlara gelecek olacak MasterChef Türkiye’de bu sene büyük değişiklik yaşandı. Yeni sezona hazırlana ekibin jüri koltuğunda bu yıl Mehmet Yalçınkaya yer almayacak. Geçtiğimiz sezon Somer Sivrioğlu ile aralarında anlaşmazlıklar yaşandığı iddia edilen Mehmet şefin bu yıl yarışmadan yer almayacağı belirtildi. 

MasterChef'te jüri değişikliği

Ünlü sosyal medya fenomeninin eşi yarışmanın yeni jüri üyesi oldu

Mehmet Yalçınkaya’nın jüriden ayrılması sonrası, yerine gelecek isim merak konusu oldu. Yeni sezon çalışmalarına tam gaz devam eden Acun Medya ekibinin, Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen gibi isimlerle görüştüğü iddia edildi. 


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal