MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? Mehmet Şef ayrıldı mı, yerine kim gelecek?

TV8 ekranlarının çok sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de yaşanan gelişmeler gündemde bomba etkisi yarattı. Son dönemde Acun Ilıcalı ve Mehmet Yalçınkaya arasında yaşanan 'maaş' krizi yeni bir gelişmeye neden oldu. Mehmet Şef'in MasterChef'ten ayrıldığı iddiaları üzerine internette ‘Mehmet Şef ayrıldı mı? Mehmet Şef'in yerini kim alacak?’ gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Bunların dışında MasterChef Türkiye’nin ne zaman başlayacağı da merak edilenler arasında.

13.05.2022-12:51 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-12:51) MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor? Mehmet Şef ayrıldı mı, yerine kim gelecek?

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen programlarından biri olan MasterChef Türkiye'nin ekranlara ne zaman geleceği merak ediliyor. Programın takipçileri MasterChef'in ne zaman başlayacağına dair araştırmalarını yaparken kısa bir süre önce Acun Ilıcalı ve jüri üyelerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya arasında 'maaş' kaynaklı bir kriz yaşandı. Bunun üzerineyse Mehmet Şef'in programdan ayrılacağı ve yerine başka ünlü bir ismin geleceği konuşulmaya başlandı. Durum böyle olunca da MasterChef takipçileri de sıklıkla 'Mehmet Şef MasterChef'ten ayırıldı mı? Mehmet Şef'in yerine kim gelecek?' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

MasterChef Türkiye

Mehmet Şef yerine gelecek isim tartışılırken kimin geleceği de oldukça merak ediliyordu. Ta ki Acun Ilıcalı bu meraka son noktayı koyana kadar.

MasterChef Türkiye ne zaman başlıyor?

Survivor All Star 2022'nin final yapmasının hemen ardından yeni sezonuyla ekranlardaki yerini alacak MasterChef Türkiye'de yapılan köklü değişiklikle magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda yer aldığı yarışma programında büyük bir değişikliğe gidildi. Yeni sezondan Şef Mehmet Yalçınkaya yerine başka bir ismin olacağı duyuruldu.

Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Şef ayrıldı mı, yerine kim gelecek?

Acun Ilıcalı ve Mehmet Yalçınkaya arasında yaşanan 'maaş' krizinin ardından Mehmet Şef'in programdan ayrılacağı öğrenildi. Mehmet Şef yerine gelecek yeni isimle de anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. İddialara göre Acun Medya'nın MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'in yerine gelmesi için Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen ile görüştüğü söylendi.

Bunun ardından ise Acun Ilıcalı, Şef Arda Türkmen ile anlaşma sağladı. MasterChef Türkiye 2022'de jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ile birlikte Arda Türkmen'de yer alacak.

Arda Türkmen

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal