Miray Daner diyet mi yaptı? Miray Daner nasıl zayıfladı?

Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner, gündeme oturmuş durumda. Medcezir, Vatanım Sensin, Bir litre Gözyaşı dizileri ile yıldızı parlamış olan genç oyuncunun, son hali herkesi şaşırtmış durumda. Gün geçtikçe zayıflayan güzel oyuncunun, nasıl kilolarını bu şekilde verdiği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Seda Sayan'ın oğlu, Oğulcan Engin ile aşk yaşayan, Miray Daner sevenleri tarafından aşk yaradı yorumlarına boğuldu. Peki, Miray Daner nasıl kilo verdi? Diyet mi yaptı? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

13.05.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-13:01) Miray Daner diyet mi yaptı? Miray Daner nasıl zayıfladı?

Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çeken Miray Daner, gündeme oturmuş durumda. Medcezir, Vatanım Sensin, Bir litre Gözyaşı dizileri ile yıldızı parlamış olan genç oyuncunun, son hali herkesi şaşırtmış durumda. Gün geçtikçe zayıflayan güzel oyuncunun, nasıl kilolarını bu şekilde verdiği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Seda Sayan'ın oğlu, Oğulcan Engin ile aşk yaşayan, Miray Daner sevenleri tarafından aşk yaradı yorumlarına boğuldu. 

Miray Daner

Miray Daner nasıl kilo verdi? Diyet mi yaptı?

Medcezir, Vatanım Sensin, Bir litre Gözyaşı dizilerinde oynayan genç güzel oyuncu Miray Daner, uzun bir süre sonra ekranlara Kara Tahta dizisiyle geri dönmüş oldu. Oyunculuğunun yanı sıra verdiği kilolar ile gündemde güzelliğini konuşturmaya devam eden Miray Daner, hayran kitlesini nasıl bu kadar zayıfladığı konusunda merak içinde bıraktı. 

Miray Daner

Kilolarıyla başı dertte olan güzel oyuncu, aldığı kararla zayıflayarak bambaşka bir hale büründü. Fit haliyle sosyal medyada fotoğraflarının altına yazılan yorumlar hakkında ise; "Yani ben aslında bunun konu olmasına çok şaşırıyorum. İnsanlar kilo alır, verirler. Çok söylenecek bir şey yok aslında yani" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. O zamanlar kilolu halimden memnun ve mutluydum, şimdilerde ise sağlıklı beslenme ve spor yapma sayesinde bu halime ulaştım şeklinde konuşmalarda yapmıştı.

Miray Daner

Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin ile beraberlik yaşayan güzel oyuncu, bayramda bir araya gelmesiyle birlikte, aileye girdi şeklinde konuşmalarla gündeme oturmuştu. Yapmış olduğu açıklamasında, kesinlikle diyet yapmadığını, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak kilolardan kurtulduğunu açıklamıştı. Ayrıca şu açıklamalarda'da bulundu.  "Sağlıklı besleniyorum. Tabii ki kendime izin verip karbonhidrat da tüketiyorum, tatlı tabaklarının dibini de sıyırıyorum ama sağlıksız beslendiğimi düşündüğüm günün ardından normal düzenime geri dönüyorum. 

Ayrıca Miray Daner'in çenesine ve yüzüne yaptırmış olduğu işlemlerde dikkatlerden kaçamadı. Sosyal medyada vermiş olduğu pozların altına zaman zaman yüzüne ne oldu, çenene ne oldu gibi sorular sorulmaya başlandı. Takipçilerinin bazıları dolgu işlemi yaptırdığını düşünürken, bazıları ise photoshop'u fazla kaçırdığını düşündü.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal