Eski defterler açıldı: Survivor birincisi Merve Oflaz’ın Acun hakkında itirafları ortalığı karıştırdı

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor hakkında ortaya atılan iddia, gündeme bomba gibi düştü. Eski Survivor şampiyonu Merve Oflaz, Acun hakkında öyle şeyler anlattı ki. İşte detaylar…

13.05.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-12:03) Eski defterler açıldı: Survivor birincisi Merve Oflaz’ın Acun hakkında itirafları ortalığı karıştırdı

Bu yıl 2022 All Star kadrosu ile ekrana gelen Survivor hakkında, ortaya bomba bir iddia atıldı. Yarışmanın eski birincilerinden Merve Oflaz, ikinci kez yarışmaya gittiğinde kendisine mobbing yapıldığını iddia etti. 

Mobbinge maruz kaldım

2010 yılında yayınlanan Survivor Kızlar Erkekler yarışmasının birincisi olarak, Survivo tarihine geçen Merve Oflaz, yarışma sonrasında oyunculuk kariyerine adım attı. Başta Arka Sokaklar olmak üzere birçok başarılı yapımda yer aldı. Geçtiğimiz günlerde Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un ''Bize Kaldı''  YouTube kanalına konuk olan Merve Oflaz, ‘Hiç yemek çaldın mı?’ sorusuna verdiği cevapla şaşırttı. Ada şartlarının oldukça zorlu olduğunu ve sık sık yemek çaldığını itiraf eden Oflaz, ikinci kez gittiği Survivor’da duygusal şiddet gördüğünü itiraf etti. 

Merve Oflaza Survivor itirafı

Acun müdahale etmedi

Survivor yarışmasına ikinci kez katıldığı döneme değinen Meve Oflaz, "İkinci gidişim adeta faciaydı. Bana diğer yarışmacılar tarafından mobbing yapıldı" dedi. Acun'un buna sessiz kaldığı iddia edilen Merve'nin her gece Acun Ilıcalı yüzünden ağladığı öne sürüldü.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal