Emanet dizisinde başrol krizi: Çekimleri yarıda bırakıp ailesinin yanına gitti

Hafta için her gün yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Emanet dizisinde, ayrılık rüzgarı esiyor. Genç yıldız Sıla Türkoğlu ile yapım arasında sorun çıktığı iddia ediliyor. İşte detaylar…

13.05.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-11:27)

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın yer aldığı Emanet dizisi, izleyici tarafından oldukça beğenildi. Dizide Seher ve Yaman karakterini canlandıran genç oyuncuların uyumu, takipçilerin gözünden kaçmadı. Hafta içinin reyting dengelerini belirleyen Emanet’te dizisin setinde ise kriz çıktığı belirtildi. 

Sıla Türkoğlu çekimleri bıraktı

Kanal 7’de yayınlan Emanet dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu’nun diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Dizinin 3.sezonunda yer almak istemeyen Türkoğlu’nun, projeden ayrılmak istediği ancak yapımın sözleşmesi devam ettiği için bunu kabul etmediği belirtildi. Sözleşmesinin sonlandırılmasını isteyen Sıla Türkoğlu’nun bu talebi de, hikaye devam ettiği için yapım tarafından reddedildi. Bunun üzerine genç oyuncu çekimleri bırakıp ailesinin yanına İzmir’e döndüğü iddia edildi. Emanet dizisinin sezon finali çekimlerini ise Sıla Türkoğlu’nun dublörünün tamamladığı belirtildi. 

Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden ayrıldı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal