Tuvana Türkay bikinili pozu ile yaz sezonunu açtı

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yaz aylarının gelmesine az bir zaman kala şimdiden bikini sezonunu açtı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili pozuna ise beğeni yağdı.

13.05.2022-00:43 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-00:43) Tuvana Türkay bikinili pozu ile yaz sezonunu açtı

İşlerinden dolayı bir ayağı Londra'da olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sürekli fotoğraflar paylaşan Tuvana Türkay, güzelliği ve fiziği ile takipçilerini mest ediyor.

Tuvana Türkay

Sevgilisi İzzet Antebi ile aşk yaşayan Tuvana Türkay, hakkında çıkan Türkiye'yi terk ettiği yönünde ortaya atılan iddialara karşılık olarak öyle bir şeyin olmadığını Londra'ya sadece iş için gittiğini söyledi.

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay bikinili pozu ile yaz sezonunu açtı

Günlük pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, son paylaştığı pozuyla yazı erken getirdiği yönünde yorumlar almasına neden oldu. Bikinisi ile verdiği pozu takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, fit fiziği ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Tuvana Türkay

3 buçuk milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabında yaz sezonunu açtığı görülen Tuvana Türkay'ın paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırarken, takipçilerinden 'Çok güzelsin' yorumları aldı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal