Nazım Akmandil kimdir? Burcu Esmersoy'un sevgilisi Nazım Akmandil kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz gün bir programa katılan ve orada sevgilisi Nazım Akmandil ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Burcu Esmersoy, yeniden tüm dikkatleri üzerine çekti. Kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi ile gündemde yer almayı başaran Burcu Esmersoy, magazinciler tarafından tekrar markaja alındı. Diğer taraftan Burcu Ersmersoy'un sevgilisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen magazin severler Nazım Akmandil kimdir? şeklinde sorularla Burcu Esmersoy'un sevgilisini araştırmaya başladı.

26.04.2022-23:52 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-23:52) Nazım Akmandil kimdir? Burcu Esmersoy'un sevgilisi Nazım Akmandil kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Burcu Esmersoy'un bir süredir birlikte olduğu fakat adını sır gibi sakladığı sevgilisinin Nazım Akmandil olduğu ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün de bir programa katılan ve orada sevgilisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Esmersoy, tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Burcu Esmersoy

45 yaşındaki Burcu Esmesoy'un kendisinden 15 yaş küçük sevgilisinin adının Nazım Akmandil olduğu ortaya çıktıktan sonra katıldığı bir programda aşk itirafı ile magazinin gündeminin üst sıralarına oturan ünlü sunucu yaptığı evlilik itirafı ile herkesi şaşkına çevirdi. 

Burcu Esmersoy

Ünlü sunucu, konuk olarak katıldığı Mehmet Demirkol'un kendisine sorduğu 'Evlenmeyi düşünüyor musun?' sorusuna "Çok aşığım, evlenirim" cevabını verirken ünlü sunucunun Nazım Akmandil ile çok ciddi bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Peki, Nazım Akmandil kimdir? Burcu Esmersoy'un sevgilisi Nazım Akmandil kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte bu soruların yanıtları..

Burcu Esmersoy Nazım Akmandil

Nazım Akmandil kimdir?

Nazım Akmandil'in 30 yaşında olduğu öğrenilirken babasının adının Hüseyin Akmandil, annesinin adının ise Nesli Akmandil'dir. Bir tane kız kardeşi olan Nazım Akmandil'in kardeşinin adı da Nur Akmandil’dir.

Nazım Akmandil kimdir

Nazım Akmandil'in cep telefonlarına yüklenirek oynanılan bazı oyunların yazılım işlemlerini yaptığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal