Baba dizisi Ferit Karaçam öldü mü, ölüyor mu? Macit Koper Baba dizisinden ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

Show TV'nin sevilen dizisi Baba'nın bu hafta ekrana gelmeye hazırlanan 11. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda İlhan'ın babası Ferit Karaçam'ı bir kişinin havuza iteklediği görüldü. Baba dizisi Ferit Karaçam ölüyor mu, Macit Koper diziden çıkıyor mu? sorusu merak edilmeye başlandı. Peki Baba dizisi İlhan'ın babası ölecek mi?

26.04.2022-20:46 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-10:21) Baba dizisi Ferit Karaçam öldü  mü, ölüyor mu? Macit Koper Baba dizisinden ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

Her hafta Salı günü ekranlarda olan Baba dizisi oyuncu kadrosuyla alkışlanmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda oturan Çağrı Bayrak ve senaryosunda Gökhan Horzum ve Ekin atalar kaleme almaktadır. Dram yüklü dizinin her bölümü izleyenlerin beğenisini topluyor. Baba dizisinin 11.bölüm fragmanı yayınlanmasıyla ortalık karıştı. Fragmanda Ferit Karaçam'ın havuza yüzü gözükmeyen biri tarafından itildiği görülüyor. Bunun üzerine Ferit Karaçam öldü mü soruları sorulmaya başlandı.

Baba dizisi Ferit Karaçam öldü mü?

Baba dizisi Ferit Karaçam ölüyor mu?

İlhan ve Büşra'nın düğününden gelen görüntüler izleyenleri şok etti. Felçli Ferit Karaçam havuz başında tek başına otururken bir kişi tarafından itildiği görüldü. Ferit Karaçam'ın ölüp ölmeyeceğine dair kesin bilgi bulunmuyor. Baba dizisinin yeni bölümüyle beraber akıllarda kalan soru işaretleri giderilecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal