Bunları Yaparsanız Çok Kolay! Koyu Renk Duvar Nasıl Boyanır?

Koyu renk duvar boyaları çok şık görünür ve eve sofistike bir hava verir. Ancak aydınlatma ve dekor etme konusu biraz sıkıntılıdır. Bu nedenle dekorasyoncu uzmanlardan sizin için en rahat şekilde koyu renk boyama tüyoları aldık.

20.07.2019-09:26 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-09:23) Bunları Yaparsanız Çok Kolay! Koyu Renk Duvar Nasıl Boyanır?

Eviniz için farklı dekorasyon istiyor olabilir ancak cesaret edemiyor olabilirsiniz. Tüyolarla bunu başarabilirsiniz. Muhteşem sonuçlara ulaşan koyu renk duvar boyası nasıl yapılır? sorusunun cevabı ile karşınızdayız.

İLHAM ALIN

Koyu renkler tercih ederken nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız, sevdiğiniz film karelerine veya fotoğraflara bakabilirsiniz. Bu kareleri kendinize bir ilham kaynağı olarak alabilirsiniz.

RENKLER ARASINDA UYUM OLSUN

Evi satın aldığımızda oldukça iyi bir göz zevki olan dostlarınızla buluşup onunla bütün odaların renklerini seçin. Koyu yeşil bir kütüphane ve koyu mavi bir yemek odası istiyor olabilirsiniz ancak öteki bütün odaların renklerini de geçiş renkleri olarak seçmelisiniz.

SEÇTİĞİNİZ RENGİ DENEYİN

Duvar üzerinde tercih ettiğiniz boyayı denemelisiniz. Büyük bir bölgeyi boyamaktan kaçınmayın. Doğal ve yapay ışıklarda nasıl göründüğüne bakın. Sevdiğiniz bir renk evinizde aynı şekilde hoş olmayabilir. Doğru rengi bulana dek oldukça fazla denemek zorunda olsanız da sonuç güzel olabilir.

FİKİR ALIN

Dekorasyon tercihleri çok sinir bozucu olabilir. Özellikle cesur bir duvar boyası tercih ettiğinizde… Ferah bir izlenim kazanmaya çalışmak size rahatlık sağlayabilir. Tercih ettiğiniz renkten vazgeçmeyin. İlk fırçayı sürdüğünüzde korkunç görünebilir ancak tamamen bittiğinde oldukça beğenebilirsiniz.

EVİNİZİ TANIYIN

Her zaman bölgenizi nasıl dekore edeceğinizi unutmayın. İnternette gördüğünüz dekorasyon kalıpları evinize tam entegre olmayabilirsiniz. Bu nedenle kendi tercihlerinizin üzerinde durun ve devamlı kendinize hatırlatın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal