İkinci El Eşyalarla Dekorasyon Önerileri

Evinizi uzun zamandır aynı görmekten sıkıldıysanız sizin için uygun bütçeyle ekonomik ev dekorasyonu önerilerini sizler için derledik.

20.06.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-08:59)

Evinizin dekorasyonundan sıkıldınız ve değiştirmek istiyorsunuz ancak bütçeniz tümüyle yeni eşyalar almanıza imkan vermiyor. Peki ikinci el eşyalarla evinizi nasıl dekorize edebilirsiniz. Gelin brlikte bakalım.

İKİNCİ EL MOBİLYALARA GÖZ ATIN  

Her ne kadar ikinci el mobilya denilince 'eski' ve 'yıpranmış' cümleleri gelse de evinize uygun fiyata ve yeni bir soluk getirmek için ikinci el eşyalar bazen hayat kuratarabiliyor.

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SEÇİLİR?

Eviniz için ikinci el eşya terci ederken dikkat etmeniz gereken en önemli adımlardan biri de az kullanılmış olmasıdır. Özel tasarım veya az kullanılmış eşyaları ikinci el satan sitelerden veya dükkanlardan temin edebilirsiniz. Bulunduğu yere göre şık bir bütünlük oluşturacağını düşündüğünüz ikinci el bir eşya alabilirsiniz. 

VİNTAGE MOBİLYALAR  

Bazı eşyalar yan yana getirildiğinde her ne kadar ayrı ayrı hava yansıtsa da evinizi tamamlayacak bir bütün haline getirebilir. Bunun için vintage parçaları tercih edebilirsiniz. İkinci el eşya satan yerlerde farkı dönemlere ait vintage eşya bulmak kolay olacaktır. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal