Sivilceleri Geçiren Sarımsak Maskesi Tarifi

Sivilceleriniz için birbirinden farklı kimyasal yöntemler denediniz ve çözüm bulamadıysanız, doğal sarımsak maskesi ile kısa sürede istediğiniz neticeyi elde edebilirsiniz.

19.06.2019-16:27 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-16:32)

Sarımsağın fayda sağlamadığı neredeyse hiçbir hastalık yok. Hem vücut sağlığını koruyan hem de doğal bir bakım ürünü olan sarımsağı cildinizdeki sivilceler için maske halinde kullanabilirsiniz.

İŞTE SİVİLCELERİ GEÇİREN SARIMSAK MASKESİ  

- Bir diş sarımsağı soyup ince ince kestikten sonra sivilcelerinizin üzerine koyun. 2 dakika kadar bekletip sonra ılık su ile durulayın.

- 3 diş sarımsağı suyu çıkana kadar ezin. 1 yemek kaşığı sirke ilave edin ve karıştırın. Karışımı pamuk yardımıyla sadece sivilcelerin üzerine sürüp 5 dakika kuruması için bekleyin. Ilık su ile durulayabilirsiniz.

 -Yetersiz beslenme, kullandığınız kimyasal şampuanlar ve ya hava değişimleri saçlarınızı kurutabilir. Sizlere vereceğimiz doğal tarif ile kısa sürede saçlarınızı da eski haline getirebilirsiniz.

SAÇLAR İÇİN BAL MASKESİ  

Malzemeler:

1 yemek kaşığı bal
Yarım fincan tam yağlı süt

Hazırlanışı ve Uygulaması:

Bal ve sütü bir kasede güzelce karıştırın. Sonra saçlarınızın uçlarından başlayp diplerine kadar masaj yapın. 15 dakika bekletip, sonrasında doğal bir şampuan ile yıkayın.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal