Bugün Dolunay Boğa Burcunda! Sizi Neler Bekliyor?

Dolunay bugün Boğa burcunda gerçekleşiyor. Peki bu burçlar açısından ne anlama geliyor? Bugün dikkat etmeni gereken şeyler nelerdir?

12.11.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 12.11.2019-12:01)

Bugün dolunay Boğa burcunda. Merkür retrosu devam ederken neler yapmak ve yapmamak gerekir? Gelin birlikte bakalım.

Bugün ne yapılabilir? Bugün Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor. (16:34) Dolunaylar neticeleri ve bize yansıma yaratan durumları anlatır. Önemli değerlendirmeler bilhassa somut olarak, parasal mevzularda neticeler içindeyiz. Karşılıklı işler, paylaşımlar bakımından hassas düşünebiliriz. Sabah vakitlerinde uzun vadeli işler üzerinde durmak yararlı olacak.  

Nelerden kaçınmalı? Mühim kararlar ve nihai durumlar içindeyiz fakat çok hızlı düşünmek veya harekete geçmek çok kolay değil. Özellikle öğle saatlerinde pazarlıklar zor olabilir. Karşılıklı mevzularda taviz vermek ya da isteklerimizin yerine gelmesini beklemek yolu ile hareket etmek mümkün görünmeyebilir. Bugün değer verdiğimiz, istikrarlı olmasını istediğimiz konulara fazlası ile vakit ayırabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Hareket Bugün ani gelişmelere ve farkındalıklara hazır olalım. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket veya diğer ismiyle Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını dilesek de ortaya çıkan ani değişiklikler nedneiyle daha esnek olabilmeyi öğrenmek zorundayız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal