Buğra Toplusoy

Ceyda Ateş ile evli olan Buğra Toplusoy'un kim olduğu araştırılıyor. Peki, Buğra Toplusoy kimdir? Buğra Toplusoy boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Buğra Toplusoy sevgilisi, eşi kimdir? İşte yanıtı...

12.10.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 12.10.2020-16:08) Buğra Toplusoy

2018 yılında güzel oyuncu Ceyda Ateş ile nikah masasına oturmuş olan Buğra Toplusoy'un kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Buğra Toplusoy kimdir? Buğra Toplusoy boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Buğra Toplusoy sevgilisi, eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

BUĞRA TOPLUSOY KİMDİR?

İstanbul, Çekmeköy'de dünyaya gelen Buğra Toplusoy'un doğum tarihi bilinmiyor. Roman Mağazaları'nın sahibi Turgut Toplusoy'un oğlu olan Buğra Toplusoy, 15 yaşında İsviçre'ye gitti. College du Leman'dan mezun olan Buğra Toplusoy, Boston'daki Wentworth İnstitute'de mimarlık okudu.

Roman Mağazaları'nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü olarak görev alan Buğra Toplusoy, 2018 yılında Ceyda Ateş ile nikah masasına oturdu.

CEYDA ATEŞ KİMDİR?

Ceyda Ateş, 14 Eylül 1987 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk sunucu, model ve dizi oyuncusu olan ünlü isim Ceyda Ateş, 1,61 cm boyunda ve 43 kilodur. Adını Feriha Koydum dizisindeki oyunculuk performansı ile yıldızı bir anda parlayan ünlü oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlidir. Ceyda Ateş, Gurbet Kadını, Aşk Oyunu, Elveda Rumeli, Cennet Mahallesi, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum, Emir'in Yolu ve Yer Gök Aşk dizilerinde oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal