İbrahim Erkal'a Mezarı Başında Büyük Saygısızlık

Fantezi müziğin en sevilen isimlerinden biri olan ve 2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın, ölüm yıl dönümünde ünlü sanatçının annesine yapılan saygısızlık magazin dünyasında gündem oldu.

12.10.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-12:04)

Geçtiğimiz yıllarda trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, ölüm yıl dönümünde hayatından derlenen belgeselle anıldı. İbrahim Erkal’ı anma gecesinde, Erkal’ın annesine yapılan saygısızlık ise magazin gündeminde çok konuşuldu. 

İBRAHİM ERKAL’A BÜYÜK SAYGISIZLIK

2017 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden İbrahim Erkal, anısına Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ünlü sanatçının hayatını ele alan belgesel çekildi. ‘Ömrüm Bitmeyen Şarkı’ adlı yaklaşık 90 dakikalık belgeselde ünlü şarkıcının hayatından kesitler yer aldı. Organizasyonda yapılan bir hata ise usta şarkıcının hayranlar tarafından büyük saygısızlık olarak adlandırıldı.

ANNE ERKAL İKİNCİ SIRAYA OTURTULDU

Magazin dünyasında konuşulan habere göre, İbrahim Erkal’ı anmak için düzenlenen belgesel gecesine, şarkıcının annesi Hatice Erkal’a yapılan saygısızlık damga vurdu. Oğlunun hayatının anlatıldığı belgeselin gala gösteriminde anne Hatice Erkal'ın protokolde ilk sıra yerine ikinci sıraya oturtulması herkes tarafından tepki çekti, bazı izleyiciler ise salonu terk ederek bu durum karşısındaki memnuniyetsizliklerini tepkileri ile belli ettiler.

İbrahim Erkal'a büyük saygısızlık

İBRAHİM ERKAL ASIL ŞİMDİ ÖLDÜ

Protokol tarafından ünlü şarkıcının annesine yapılan saygısızlık sonrası, Erkal’ın hayranlarından biri, ‘Bu protokolde oturanlar kimler? Kendilerini ne sanıyorlar. Bir sanatçının bize bıraktığı ve en büyük emaneti olan annesine yapılan saygısızlık affedilemez. O bir anne. O bizim emanetimiz. Nasıl olur da bir anneyi arka sıralara atarak bu töreni yaptılar. Nasıl rahat rahat o koltuklarda oturdular. Bir sanatçının hayatının anlatıldığı törende annesine değer verilmiyor. İbrahim Erkal bu durumu görseydi kahrından ölürdü. İbrahim Erkal asıl şimdi öldü’ şeklinde konuştu. 

ERKAL’I ANMA GECESİNDE DUYGU DOLU ANLAR

2017 yılında ani bir trafik kazasıyla oğlunu kaybeden Hatice Erkal, 90 dakikalık belgeseli gözleri dolarak izledi. Hatice Erkal,"İbrahim çok iyi bir oğuldu. Evine de, kardeşlerine de, anne-babasına da çok iyi davranırdı. Erzurum'a ve Narman'a çok fedakarlıklar yaptı. İnşallah Erzurumlular da bir ömür onun değerini bilirler. Ben ondan çok razıydım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal