İbrahim Erkal'ın Hayatı Film Oluyor!

Filiz Erkal merhum eşi İbrahim Erkal için yaptığı projeleri ilk defa anlattı!

04.06.2021-13:13 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-13:13)

Ünlü fantezi pop sanatçısı İbrahim Erkal 2017 yılında beyin kanaması geçirerek hayata gözlerini yummuştu. Merhum sanatçının eşi, Filiz Erkal , İbrahim Erkal'ın hayatının film olacağını ilk defa açıkladı.

 'ALBÜM GELİYOR'

İbrahim Erkal'ın 30 şarkıdan oluşan albümü için de çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Filiz Erkal eşinin 30 şarkıdan oluşan albümü için birçok sanatçıyla görüştüğünü ve yer alacağını söyleyip:'30 şarkıdan oluşan albüm geliyor. Bu albümde bir çok isim olacak. Uzun zamandan beri üzerinden çalışıyorduk ama pandemi nedeniyle beklemek zorunda kaldık. Yakın zamanda hayata geçecek. İsmi şimdilik sürpriz olsun. Tabii ki Sıla, Demet Akalın, Yıldız Tilbe gibi pek çok usta isimler de olacak. Ay sonunda start vereceğiz inşallah. İbrahim'in özellikle şarkılarını okumasını istediği sanatçılar da vardı. O isimlerin sürpriz olmasını istediğimiz için şimdilik açıklamıyoruz. Albümün altyapıları yapılıyor. Heyecanla bekliyoruz.' cümlelerini kurdu.

'İBRAHİM'İ KİMİN OYNAYACAĞI BELLİ DEĞİL'

Filiz Erkal, İbrahim Erkal'ın hayatının film olacağının müjdesini verdi ve yapım şirketleriyle görüşmelerinin devam ettiğini söylerken şu cümleleri ekledi: 'Şu anda sinema filmi için görüşüyoruz. Görüşme yaptığımız yapım şirketi var. Pandemi nedeniyle beklemiştik. İbrahim'i hangi oyuncunun oynayacağını yapım şirketi belirleyecek. Yapım şirketiyle görüşmeler tamamlandıktan sonra eylül ayı gibi çekimlere başlayacak.'

İBRAHİM ERKAL NEDEN ÖLDÜ?

Ünlü fantezi pop sanatçısı İbrahim Erkal, son albümü 'Ömrüm' çıktıktan 2 ay sonra evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurarak beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda 29 gün tedavi gören Erkal, 11 Mayıs 2017'de hayata gözlerini yumdu. Cenazesi Karacaahmet Mezarlığına defnedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal